вторник, 5 януари 2016 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /05.01.2016г./



"Какво ще се случи с Гюлсерен ?! " -  това е въпросът , който си задават хората , които следят сериала. Отговора ще намерите тук ! Вижте какво ще се случи с Гюлсерен , също така какво друго ще стане в днешният епизод .
Гюлсерен е на косъм от смъртта , тъй като залита и пада от прозореца. За неин късмет Йозкан навреме хваща ръката й , но не се знае дали ще може да я изтегли. На улицата под нея се събират хора. Нейният съпруг успява да я изтегли успешно. На мястото пристига полиция. Гюлсерен съжалява , че не е паднала. Тя не намира смисъл да живее , след като мъжът и продължава да съсипва живота й , а дъщеря й не иска и да чуе за нея. Полицаите се качват в апартамента , за да говорят с Гюлсерен. Тя им обяснява , че се е подхлъзнала без да иска.
Когато Солмаз се прибира , намира Алпер проснат в снега , целият в кръв от раните , които му нанесе Рахми. Джихан е уведомен за случилото се , но не знае , че баща му е замесен. Алпер е в кома.
Дерия разбира какво се е случило с Гюлсерен и веднага отива при нея.
Йозкан е полудял и отива пред заведението на Джихан. Джихан и Иелдаръм са отвън , когато Йозкан извиква името му и чупи предното стъкло на колата му с желязо. В този момент един от охраните се затичва към Йозкан , но бившият затворник го удря с желязото в главата и побягва. Полицията отива в домът на Йозкан. Кериман им казва къде работи брат й , за да го намерят там.  Джихан се обажда на Гюлсерен , за да й каже какво е направил съпругът й. Йозкан е арестуван.
Гюлсерен и Джансу са в клуба по езда . Малко по-късно и Джихан се присъединява към тях.
Озан разбира от Шейда , че Хазал го е натопила за книжката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар