неделя, 15 ноември 2015 г.

Какво да очакваме във втория сезон на "Кварталът наа богатите"

Без никакви съмнения можем да кажем , че "Кварталът на богатите" (Medcezir) се превърна е един от най-харесваните сериали излъчвани в българският ефир.
Първият сезон приключи повече от драматично , тъй като една от най-харесваните актриси напусна сериала. За любопитните фенове ще дадем малко информация за събитията , които ще се случат във вторият сезон на "Кварталът на богатите".
 
Къщата на семейство Серез остава необитаема за много дълго време. След смъртта на Ендер никой няма смелостта на прекрачи прага на този дом. Селим заминава заедно с Яман и Мерт далече от всички журналисти и близки , които да им напомнят за съпругата му.

 Ако се чудите какво става с Яман и Мира - те се разделят. Мира заминава заедно с Оркун в Америка , където ще се лекува. Мерт и Ейлюл също се разделят. След смъртта на майка му , той не допуска никой до себе си.
По време на околосветското пътешествие с яхта , Яман се опитва да забрави Мира , като вкарва в леглото си всяка срещната.
Това което ще върне любимите ни герои отново в Истанбул е обаждане от Седеф , която е доста притеснена , защото в къщата на семейство Серез са влизали крадци. Тези крадци са хора на Надир. Той ги изпраща да прехвърлят цялата информация от лаптопа на Ендер за фирмата на баща й . Така Надир ще се опита да съсипе Асъм. Кенан няма работа и се забърква в проблеми. Той иска помощ от Надир , като му осигури някаква работа. Кенан не подозира , че именно той е убиеца на баща му.
Нахална журналистка преследва Селим , тъй като е пленена от известната му любовна история с Ендер. Тази журналистка е влюбена в него и ще се опита да го спечели на всяка цена.
По ирония на съдбата когато Селим и момчетата се прибират у дома , Мира също се връща. Яман не и обръща внимание , защото мисли ,че тя е с Оркун. Всъщност в живота на Яман се появява момиче , което спечелва вниманието му. Тя се казва Елиф и също е влюбена в него. Мира трудно понася да вижда любимият си с друга и това ще породи нови скандали и комични ситуации.
Оркун е може би единственият герой , който не се променя. Оркун си остава Оркун - продължава да плете интриги ; да мрази Яман ; да се опитва да си върне Мира.
Ейлюл има нов ухажор , но продължава да е влюбена в Мерт. След като , Тулче разбира , че Мерт и Ейлюл не са заедно ще се опита да го спечели отново.
Синан се навърта тайно около всички събития , които се организират в памет на Ендер , като се крие от Селим. На госпожа Суде нищо не и убягва от очите и тя го забелязва. Властната жена се опитва да го накара да се махне и повече да не се навърта около тях. Няколко пъти провежда тайни разговори с него. Асъм на няколко пъти я вижда да комуникира тайно и се усъмнява. Той си мисли , че Суде е отново с Кенан и заповядва да го пребият смъртоносно. След като вижда това , Суде в яростта си казва на Асъм , за изневярата на Ендер и какво всъщност се е опитвала да направи. Асъм остава потресен. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар