неделя, 29 ноември 2015 г.

ШОК ! Край на шампионската ера на Кличко



Владимир Кличко не успя да защити титлите си , след като допусна неочаквана загуба от Тайсън Фюри. Мачът се игра в Дюселдорф , пред очите на 65 000 души. Това е първата загуба на Кличко от 2004г. насам. Украинеца пази като хищник титлите си в продължение на 11 години , но вчера Фюри му ги отне , след като детонира Кличко. Мачът между Владимир и Тайсън се игра в 12 рунда , голяма изненада бе че Фюри го би по точки. Общо през цялата си кариера , Кличко има само четири загуби , но това е първият път в неговата дългогодишна кариера , когато украинеца губи по точки.
След единодушно съдийско решение /115:112, 115:112, 116:111/ Фюри бе определен за победител.
След седмият рунд , дългогодишният шампион вече имаше аркади и кръв по лицето си , но намери сили и нанесе няколко мощни удари , с които разтърси Фюри. 
След края на мача , Владимир Кличко не скри впечатлението си от Тайсън Фюри.
След като загуби титлите си в IBF, WBO, IBO, и WBA, украинецът заяви, че в договора между двамата има клауза за реванш : "Бях подготвен много добре за този мач. Тайсън бе много бърз и енергичен. Не вярвах, че може да го направи. Липсваше ми бързина в движенията и така и не намерих правилната дистанция. Знаех, че изоставам, но не успях да намеря правилната рецепта. Чувствах се уверен в себе си, но не намерих верния път. Въпреки всичко, има реванш“, коментира Кличко.
И така Тайсън Фюри е новият шампион на 
 IBF, WBO, IBO, и WBA и вече от 25 победи от 25 мача на профи ринга. 18 от мачовете си е спечелил с нокаут. Фюри отпразнува победата си като запя на ринга и поздрави съпругата си с хита на Aerosmith "I Don't Want To Miss A Thing". Двамата наскоро обявиха, че чакат трето дете.
„Ти си велик шампион, Влад, благодаря ти за мача. Преди мача всичко беше шеги и игрички, исках да съм уверен”, каза Фюри.
Андреа също не пропусна да коментира загубата на Владимир Кличко. В социалната мрежа Instagram , певицата качи снимка на Кличко , на която ясно се вижда окървавеното лице на Кличко. Под поста си , изпълнителката написа : "В един даден момент всичко отива на мястото си."  , а със тагове отбелява "СмениХимиятаТазиСеОказаМенте". Припомняме ви ,че миналата година Владимир победи дългогодишният приятел на певицата - Кобрата , след като го нокаутира. Явно певицата все още е ядосана на украинеца. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар