неделя, 22 ноември 2015 г.

Анджелина Джоли има двойничка


Анджелина Джоли несъмнено е една от най-красивите жени , които сме виждали. Актрисата има завидна красота с която привлича погледите на мъжете и се превръща в идол на много жени. Все повече жени биха искали да приличат на нея. В това начинание обаче най-добра се оказа красавицата от Шотландия - Челси Мар. 
Приликата между двете е поразителна и без никакъв проблем биха я объркали за Джоли , като по-млада. Момичето дори споделя , че доста пъти й се е случвало да я бъркат за нея. Челси притежава същите очи , коса , нос ,уста и скули като на холивудската звезда. Това , което я прави по-различна от другите така наречени "двойнички" на Джоли , е че красавицата от Шотландия няма никакви операции или други процедури правени върху лицето й , за да прилича на Джоли.  
„Тези, които ме познават, знаят, че съм изключително откровена“, отбелязва тя в профила си във Фейсбук по повод въпросите дали, колко и какви пластични операции има. Красавицата споделя , че си е уголемила бюста , тъй като гърдите й са били много малки.Това я потискало до степен, в която тя нямала усещането, че е представител на нежния пол. Сега вече се чувства по-женствена.
Челси Мар е на 24 години и напук на предположенията , че е модел , тя няма нищо общо с подиума.Всъщност работи като операционен мениджър за консултантска компания. Красавицата е истински хит в социалната мрежа Instagram , като има повече от 109 000 последователя. 
Съвсем до скоро никой не бе чувал за нея , докато един ден неин приятел решава да изпрати нейни снимки в до списание за мъже " The Lab Bible" , което веднага обяви снимките й на "Двойничката от Instagram".
За себе си Челси казва , че според нея не прилича на холивудската звезда , нито пък е полагала някакви усилия , за да прилича на нея. 
„Никога не бих сравнила себе си с толкова невероятна жена, каквато е Анджелина Джоли“, обяснява Челси в „Инстаграм“ и допълва, че се ласкае от
цялото внимание и милите думи на хората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар