петък, 20 ноември 2015 г.

Лесно къдрене на косата с фолио

Освен традиционното къдрене с маша и ролки ,напоследък много нашумя и извиването с преса. Този път обаче ще ви разкрием нов метод за къдрене на косата и постигане на красиви спираловидни къдрици. Нужно ви е само готварско фолио  , не се притеснявайте , няма да ви караме да готвите. Напротив , ще ви покажем как да използвате този домакински помощник , за вашата коса. А сега да преминем към действията.
Като за начало трябва да нарежете фолиото на парчета , за да разберете какъв размер ви трябва , първо помислите какви къдрици искате и се съобразете с дължината на косата си. Ако искате леки , небрежни букли , разделете косата си на по-големи кичури , ако искате малки спираловидни къдрици , разделете косата си на по-тънки кичури.След като сме готови с фолиото е време да преминем към къдренето. Вземете кичур от косата си и го увийте около двата си пръста , ако искате къдриците да са по - големи , го увийте между трите си пръста , ако пък искате ситни къдрици , го увийте между единия  си пръст. Вие преценете от колко високо да започнете навиването , именно от там ще започнат и къдриците ви. След това извадете леко пръстите си и с едната ръка задръжте полученото кръгче. Вземете едно парче от фолиото и го увийте около навитият кичур ,  след това прегънете фолиото. Когато вече сте навили всеки кичур от косата си и сте го увили във фолио , вземете вашата преса. Това , което трябва да направите е да притиснете всяко увито фолио с пресата , достатъчно е да задържите само 30 сек

 Много важно е да изчакате фолиото да изстине и след това да започнете да го махате , тъй като ако решите да го махнете докато е топло , то и косата е топла и като я освободите няма да стане нищо. Затова изчакайте около 10-15 мин. да изстине фолиото и след това го махнете. Бързо и лесно постигнахте красив резултат. С помощта на този домакински помощник , можете да постигнете всякакви къдрици , малки и големи.

ВИЖТЕ ОЩЕ :Бърз растеж на косата - домашна маска

3-те най-добри приложения за селфи снимки

Няма коментари:

Публикуване на коментар