четвъртък, 7 януари 2016 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /07.01.2016г./



Гюлсерен е щастлива , защото Джансу пожела да живее с нея. Щастието й обаче е помрачено от Кериман , която й казва , че трябва да искат пари от Джихан , за да могат да осигурят добър живот на Джансу. Разбира се , Гюлсерен твърдо отказва , но това я кара да се замисли , че Джансу няма да бъде щастлива в този беден квартал и обмисля дали на следващият ден да я върне обратно при Дилара и Джихан. В този момент Джихан се обажда на Гюлсерен , като и казва , че иска да наеме жилище , където да живеят с Джансу. Гордостта на Гюлсерен не й позволява да приеме предложението на Джихан.
Дилара отива в домът на Гюлсерен , за да отведе дъщеря си  но Джансу не иска да отиде с нея. Дилара започва да убеждава Гюлсерен да накара Джансу да се прибере в домът си , защото бедната жена не може да й осигури животът , на който е свикнала. Това засяга Гюлсерен и  тя гони Дилара от домът си.
След срещата с Дилара , Гюлсерен отива при Джихан и му казва , че е съгласна Джихан да наеме жилище , където да живеят двете. 
Джихан води Гюлсерен и Джансу в новият им дом. Джансу е много развълнувана и щастлива. В този момент Дилара се обажда на Джансу , но дъщеря й не й споделя за щастието си.
Йозкан се обажда на Кериман , за да я помоли да му намери адвокат. Кериман му казва , че Джансу е дошла в домът им и живее вече с тях.
Гюлсерен се прибира и започва да стяга багажа си.  Джансу пък отива в богаташкият дом , за да събере своя багаж. Емине се обажда на Дилара , за да й каже , че дъщеря й си събира багажа. Хазал е много щастлива , че Джансу си тръгва и й казва , че ще се премести в стаята й.
Джансу и Гюлсерен вече се настаняват в новият си дом. Дилара от злоба отива при Кериман и й предлага пари , за да работи за нея. Нейната работа ще бъде да я уведомява за всичко свързано с Гюлсерен , Джансу и Джихан. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар