вторник, 12 януари 2016 г.

/12.01.2016г./ Днес в "Твоят мой живот" ще видите :

Тази вечер епизодът на "Твоят мой живот" ще бъде може би най-интересния до момента. Ще се случат куп събития , които за пореден път ще объркат живота на Гюлсерен. Вижте какво ще се случи : 

Кериман влиза в домът на Гюлсерен и оставя вратата отворена , за да се вмъкне Йозкан. Добротата на Гюлсерен за пореден път ще и навлече неприятности. Йозкан влиза в къщата и удря Гюлсерен с дърво в главата. Гюлсерен се смъква на земята , като е в безсъзнание. Кериман започва да крещи на брат си  , че е убил Гюлсерен. Йозкан иска да изнасили Гюлсерен и нарежда на сестра си да си тръгне. 



Кериман е доста алчна и няма как да си тръгне от къщата с празни ръце. Тя открадва диамантеното колие на Джансу. Джихан звъни на Гюлсерен , но тя не вдига. След това позвънява на охраната , който я пази , но и той не вдига. Джихан разбира , че нещо не е е наред и тръгва към къщата , която нае. Когато стига на мястото вижда охраната да лежи в безсъзнание . Тъкмо Йозкан да посегне на жена си и чува виковете на Джихан. Джихан разбива един прозорец и влиза в къщата. Йозкан излиза през вратата незабелязано. Джихан веднага кара Гюлсерен в болница , като тя все още е в безсъзнание.
Джихан се обажда на синът си , като му казва да не позволява на Джансу да се прибира тази вечер. Той го моли да я убеди да остане в старият си дом , за да не разбере за случващото се. Дилара чува разговора между Озан и Джихан и побеснява от ревност. Тя  си мисли , че съпругът й и Гюлсерен искат да останат насаме. Дилара отива в домът на Гюлсерен заедно с Джандан . Тя вижда ,че няма никого там , но въпреки това остава бясна и е решена да отмъсти на Гюлсерен.
От своя страна Хазал умира от яд ,защото цялото внимание е върху Джансу.Тя решава да й отмъсти като се захваща с момчето , което Джансу харесва.
Йозкан подкупва Енгин като го кара да излъже , че цяла вечер е работил при него.
Гюлсерен идва в съзнание , но помни само Кериман. На Джихан му е пределно ясно , че и Йозкан е бил там , тъй като Кериман няма как  да се справи с охраната.
Гюлсерен му казва , че колието на Джансу го няма.
Полицията отива в домът на Кериман , а колието , което търсят е на вратът й. Тя е арестувана , а Йозкан успява да се измъкне , защото няма доказателства срещу него. Кериман разиграва циркове пред полицията , но полицаите не се връзват.
Джихан заповядва да бъдат монтирани камери на цялата къща.
Дилара решава да злепостави Гюлсерен пред Джансу , като показва нейни снимки със един мъж и казва , че е лека жена. На Гюлсерен и идва до гуша от злобата на Дилара и тя решава да си тръгне от къщата , като изоставя Джансу. Разбира се , преди това и дава обяснение за мъжът на снимката. След като Гюлсерен си тръгва , Джансу е принудена да се върне в старият си дом. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар