сряда, 13 януари 2016 г.

Убийство в "Твоят мой живот" - днес /13.01.2016г./



Още една трагедия ще почерни живота на героите в сериала. Вижте какво ще се случи :

Хазал завижда на Джансу за всичко , което има и за обичта която получава. За пореден път е твърдо решена да съсипе животът й. Хазал решава да накара Джансу да се почуства зле като отива на среща с момчето , което Джансу харесва.
Хазал и Иас са заедно в едно кафе. Иас й предлага , заедно с баща му да я откарат до тях. Пътят им е препречен от друга кола , от която излизат няколко мъже и започват да стрелят по колата , в която е Хазал. Иъс и баща му умират на място.
Стрелците не виждат Хазал , която е на задната седалка , тъй като стъклата на автомобила са затъмнени. След като си тръгват стрелците , Хазал излиза от колата и побягва. Момичето е много уплашено и звъни на Гюлсерен , за да поиска помощта й. Гюлсерен и Джихан веднага отиват на мястото. Хазал им разказва всичко. Джихан е доста притеснен , тъй като Хазал е свидетелка на убийство. По телевизията и всички сайтове вече има снимка на Хазал , като казват , че това е единствената свидетелка на убийството. Джихан трябва да скрие Хазал добре , за да не я намерят стрелците и да я убият.
Джансу е много разстроена , защото момчето , което харесва вече е мъртво. Въпреки всичко тя съжалява Хазал , за това което е преживяла. Джансу си дава сметка , че ако Хазал не беше отишла на срещата вместо нея , сега тя щеше да е убита. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар