вторник, 12 януари 2016 г.

Николета Лозанова се похвали с нова визия


Instagram media by ni_lozanova
Instagram media by ni_lozanova
Николета Лозанова несъмнено е една от най-красивите и желани жени в България. Красавицата е идол на доста жени и все по-често срещаме нейни копия е социалните мрежи. Този път красавицата се показа с нова визия , която доста малко нейни подражателки биха се осмелили да копират.
 
В последно време красавицата доста често експериментира с визията си , като променяше само цвета. Този път обаче , Николета се сбогува с дългата си грива и отново премина в клуба на блондинките. Коментарите по новата й визия са смесени. Някои от феновете й я харесват така , а други пък мислят ,че с дълга коса и шоколадов цвят изглежда по-добре. Всички добре знаем фразата , че щом една жена смени визията си , цвета на косата си , значи в животът й има нов мъж.
Промяната едва ли ще бъде за дълго и може би това е просто перука , но определено красавица за пореден път изненада всички. 


Николета Лозанова посрещна 2016-а със слънчеви бани в Дубай. Тв водещата на “Папараци” публикува няколко снимки в профила си във фейсбук от ваканцията си в Обединените арабски емирства. Лозанова се е тагнала от един от петзвездните хотели, който е с изглед към плажа на полуострова Палм Джумейра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар