петък, 8 януари 2016 г.

Йозкан се влюбва в Дилара - "Твоят мой живот" /08.01.2016г./




Днешният епизод на "Твоят мой живот" ще бъде много интересен. Вижте какво ще се случи тази вечер :

Хазал вече е записана в частно училище , но когато отива за часовете , остава много изненадана , тъй като Шейда също е там. Момичето , което Хазал унижи , също вече ще учи в това частно училище и не само , Шейда успява да се сприятели с Джансу. Хазал не остава доволна от това.
Дилава и Джандан успяват да изкарат Йозкан от затвора. Дилара се споразумява с него срещу Гюлсерен , като му плаща солидна сума , за да й помага. Йозкан е пленен от Дилара и не спира да говори за нея пред приятеля си. От своя страна пък Джандан е привлечена от Йозкан.
Злобата и ревността на Дилара не й дават мира и всяка секунда обмисля как да провали живота на Гюлсерен. Тя й Джандан успяват да намерят адвоката на Гюлсерен и го подкупват. Адвоката на Гюлсерен й се обажда , за да й каже ,че датата на делото за развода е сменена. Разбира се това не е истина. Целта е Гюлсерен да не дойде на делото и адвоката й да излъже , че тя вече не желае развод и така да бъде прекратено делото.
Гюлсерен не предполага , че Дилара е способна на такова нещо и наивно вярва на адвоката си ,че датата е сменена. За нейна радост , обаче Джихан много добре признава съпругата си и решава да провери какво се случва. Със помощта на Иелдеръм , Гюлсерен разбира за лъжата и отива на делото в последният момент. Иелдеръм вече е неин адвокат , а срещу старият ще повдигнат обвинение за корупция. Джандан , Йозкан и Дилара остават с пръст в уста. Посочена е нова дата за делото по развода.
Алпер вече е добре. Полицията го разпитва , но той не казва , че Рахми го е пребил. Веднага след като излиза от болницата отива при Джихан , за да го шантажира. Джихан не се поддава и го гони от офиса си , но отново е разочарован от баща си.



ВИЖТЕ ОЩЕ :

Нургюл Йешилчай напуска "Твоят мой живот"

Григор Димитров и Никол Шерцингер - двойка ?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар