сряда, 27 януари 2016 г.

Какво ще стане с Хазал от "Твоят мой живот" ?!



 Вчера станахме свидетели на тежката катастрофа , която претърпяха Гюлсерен и Хазал. Гюлсерен се размина с няколко ожулвания , но Хазал е смъртоносно ранена , тъй като кракът й е затиснат от таксито и до него не достига кръв.
На мястото пристигнаха полицаи и пожарникари , както и личният лекар на Дилара , но за съжаление не могат да направят нищо , за да спасят момичето , тъй като , ако решат да слязат в пропастта , могат да предизвикат свлачище , което да затрупа Гюлсерен и Хазал. Въпреки всичко , екипът ще докара кран , който да повдигне колата. Гюлсерен закача куката за таксито и крана леко го повдига , но за съжаление куката се изхлъзва и колата се стоварва отново върху кракът на Хазал. Болката , която изпитва е огромна и изпада в безсъзнание. Личният лекар на Дилара се обажда на Гюлсерен и й съобщава лошите новини. Той й казва , че или трябва да отрежат кракът на момичето , или да се сбогуват с нея. Тази новина съсипва Гюлсерен , но въпреки това тя не може да се примири с това. Гюлсерен отива пред таксито и събира сили , сили които може да има само една майка обичаща рожбата си и избутва таксито. Хазал е откарана в болница , както й Гюлсерен.
Хазал се възстановява , но не помни нищо от инцидента. Джихан заповядва да свалят всички клипчета от интернет свързани с този случай , за да не си припомня дъщеря му за шока , който е преживяла. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар