понеделник, 11 януари 2016 г.

/11.01.2016г./ Днес в "Твоят мой живот" ще видите :



Вижте какво ще се случи в тази вечер в "Твоят мой живот" .  Гюлсерен разказва на Джансу за трудният живот , който е имала. Майка й е починала , а баща й се отказва от нея , когато се омъжва за Йозкан.
Хазал се опитва да онижи Емине , като я обвинява , че е съсипала пуловера й. Истината е ,че самата Хазал е откарала пуловера си на химическо чистене , само за да унижи прислугата. Този номер не минава пред Дилара , тъй като тя вижда етикета от химическото. Така Хазал сама се унижава в ситуацията , в която попада.
Йозкан научва от Джандан къде живее Гюлсерен. Няколко дни подред оглежда къщата , за да види как може да влезне незабелязан. В своя пъклен план , Йозкан завлича и Кериман.
Безпаричието принуждава Солмаз да отиде при Дилара и да я помоли за прошка. Солмаз обещава на Дилара да унищожи следите срещу Рахми от нападението над Алпер , а в замяна на това Дилара да им даде още един шанс и да намери работа на доведеният си брат. Алпер не смее да рискува като унищожи доказателствата срещу Рахми , за това се принуждава да вземе една щанга , да се пореже и да я намаже с кръв. Така Солмаз и Алпер дават фалшиво доказателство на Дилара.
Озан получава от баща си подарък кола за рожденият си ден. Вечерта всички се приготвят за парти. Макар , че Хазал е прахосала много пари  за скъпи дрехи , за да изглежда добре на празника на брат си , всички погледи са в Джансу. Това я озлобява още повече.
Гюлсерен остава сама в домът си. Сега е момента да действат Кериман и Йозкан. Йозкан пребива охраната на Гюлсерен. Кериман звъни на вратата и лъже Гюлсерен , че е болна. Гюлсерен я съжалява й я кани в домът си. След като влиза вътре , Кериман остава вратата отворена , за да влезне и брат й. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар