четвъртък, 7 януари 2016 г.

Чаатай Улусой спечели сърцата на българките




Чаатай Улусой стана известен у нас с участието си в хитовите сериали - "Огледален свят" , "Огледален свят : Пътят на Емир" и "Кварталът на богатите" . Чаатай несъмнено плени сърцата на българските си фенки , не само с добрата си игра в сериалите , но и със своята визия.  За крехката си двадесет и пет годишна възраст , той успя да изгради успешна актьорска кариера , но също така се издигна и в света на модата , като грабва титлата "Най-добър модел в Турция" .
Поради големият интерес в България към Чаатай Улусой беше създаден и първият официален фен клуб на актьора. Негова основателка е Виктория Александрова от София. Целта на създаването на този клуб е да привлече вниманието на Чаатай Улусой и той да види колко много български фенове има. Надяваме се с помощта на този фен клуб да успеем да доведем актьора в България , за да могат феновете му да се срещнат лично с него. Виктория Александрова отговори на няколко въпроса относно фен клуба. Вижте как да се присъедините към фен клуба и разберете още интересни неща за него , лично от неговата основателка.

Как се роди идеята да създадеш български фен клуб за Чаатай Улусой ?
Чаатай ми е любимия актьор.Възхищавам му се за таланта и за това , че въпреки цялата слава около него е успял да запази скромността си

Къде и кога се състоя първата срещата между  феновете  на Чаатай ? Горе-долу колко бяха присъстващите ?
-
. Първата среща  се състоя на 24 Октомври в центъра на София. Бяхме наели зала , а присъстващите бяха около 15.Обмисляш ли да направиш следваща среща ? Кога и къде ?- Да , много ми се иска да направим втора сбирка и да бъдем повече . Все още не съм решила къде , но  пак ще бъде  в София . Разбира се , негови почитатели от други градове същo са добре дошли. 
Как успяхте да се организирате ?
 
- Сбирката я организирах за 1 месец чрез общуване в Facebook. 
Между каква възрастова група бяха присъстващите ? - Възрастова граница няма. Присъстващите бяха между 13 и 29 годишна възраст.

 
Коя е любимата ти роля , изиграна от Чаатай Улусой ?

 
юбимият сериал с Чаатай е "Кварталът на богатите". Много ми харесва сюжета , актьорите , сцените . Пресъздал е образа на Яман много професионално.Коя е любимата ти негова екранна половинка ?- Любимата ми негова екранна половинка е Серенай Саръкая.

 
Сама ли се справяш със организирането на срещите и популяризирането на клуба ?
-
Да сама организирах всичко.
Каква е целта на този фен клуб ?
Целта на фен клуба е нашия любимец -Чаатай  Улусой , да разбере колко го обичаме в България и скоро да го посрещнем всички заедно. 

Ако вие също сте почитатели на Чаатай Улусой и искате да го видите в България , можете да се присъедините към неговият фен клуб в Facebook. 
Нека се съберем , колкото се може повече фенове . Научавайте всичко свързано с организирането на срещи между фенове , както и пикантни новини около Чаатай. 

Страницата е : Cagatay Ulusoy - BG fans Групата - Чаатай Улусой официален фен клуб в България

Няколко снимки на феновете , който присъстваха на първата сбирка. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар