неделя, 17 януари 2016 г.

Тази седмица в "Твоят мой живот" ще видите :




Джансу печели важно международно конно състезание. Всички много се радват и я поздравяват за успеха , а това не се харесва на Хазал и тя започва да крои план как да съсипе Джансу.
Дилара наказва Озан за катастрофата , като му казва ,че оттук нататък ще се издържа сам и ще трябва да работи. Озан започва работа в един престижен хотел , където работи като пиколо. На работното си място среща едно момче - Мюге , която успява да печели интереса му. Мюге ненавижда богаташите , особено тези , които парадират с парите на родителите си. Именно заради това Озан ,решава да скрие от нея , че е богат. Кани я на вечеря , но има проблем - в гардероба му са само дрехи на известни дизайнери. Така решава да отиде при един от охраните и да му вземе дрехите и обувките.
Джихан помага на Гюлсерен и Дериа да отворят собствено кафе , където да продават баничките и сладките си. Кафето има огромен успех и много клиенти. Дилара побеснява , заради постъпката на Джихан. Тя отива при него и за първи път от както са женени му се обяснява в любов. За съжаление Джихан не отвръща на чувствата й. Дилара го пита дали е влюбен в Гюлсерен и отговорът , който получава я съсипва психически.
Йелдеръм съобщава на Гюлсерен  ,че вече не е съпруга на Йозкан.
Организира се парти в чест на Джансу и представянето й на състезанието. Гюлсерен пристига на партито с Джихан. Дилара побеснява и си тръгва.
Йозкан не е поканен , но това не го спира да отиде. Той сграбчва Джансу като пред всички гости и медии съобщава , че той е истинският й баща. Джансу е стъписана , а Джихан заповядва на охраната да изхвърли Йозкан.
Хазал не присъства на събитието. Тя лъже , че ще учи , но пристига с едно такси. Хазал предизвиква умишлен пожар , като пали конюшнята , където е конят на Джансу.Тя изгаря много лошо ръката си. След като подпалва конюшнята и побягва , Гюлсерен я вижда. Конят на Джансу пострадва и няма да може да се състезава повече.
Джихан мисли , че Йозкан е предизвикал пожара и казва на полицията да го арестува.
Гюлсерен скрива от всички , че Хазал е предизвикала пожара.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Озан се влюбва . Вижте в кого ! - "Твоят мой живот"

Няма коментари:

Публикуване на коментар