сряда, 8 юли 2015 г.

Какво ще стане в 2-рия епизод на "Квартала на богатите"

Докато се оправят за грандиозния прием , Селим и съпругата му спорят за оставането на Яман в къщата. Ендер не е съгласна престъпник като него да бъде близо до семейството й , още повече да го водят на приема. Селим и Ендер се разбират момчето да остане за уикенда , докато Селим говори с майка му.
Селим помага на Яман да се приготви за приема. За Яман е доста необичайно да се види в костюм и вратовръзка. Бунтовния младеж успява да спечели вниманието на младите дами , присъстващи на приема.Майката на Мира отива да говори с него , за да разбере повече за живота му. Всички мислят , че това е племенника на семейство Серез.
Оркун (гаджето на Мира) , отива да се заяде с Мерт , а Яман отива да го защити. Мерт е много развълнуват , тъй като вижда Ейлул (момичето в което е влюбен).  Той я показва на новият му приятел - Яман. Ейлул е хвърлила око на Яман. Двете с Мира обсъждат младежа.След приема Ейлул заговаря Яман , като го кани на купона,който 
ще се състой след приема.Яман казва на Мерт , че са поканени на парти.Мерт настоява да отидат , за него това е добра възможност да опознае Ейлул.
Яман вижда как Оркун сваля друго момиче.Ейлул отива при Яман и започва да го сваля. Мерт ги вижда прегърнати. Яман се опитва да му обясни , но Мерт е ядосан и казва на всички , че Яман е крадец на коли и в момента работи като градинар у тях.След като Мерт си тръгва , група младежи нападат Мерт ,а Яман се сбива с тях за да го защити - те го пребиват жестоко.
Мира е припаднала пияна пред входната врата на дома й. Яман я прибира.
На сутринта Ендер вижда Мерт посинен на дивана. Той е развълнуван , че се е сбил за първи път. Ендер казва на Селим , че Яман трябва да напусне дома им , защото е намесил Мерт в бой. Яман отива в стаята на Мерт за да се сбогуват.

ФЕН САЙТ НА СЕРИАЛА - научавайте всичко първи

сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар