петък, 10 юли 2015 г.

Квартала на богатите - 4 еп.

Оркун и приятелите му виждат колата на Мира пред къщата където работи Яман. Той е ядосан и се заканва да пребие Яман. Мира решава да си тръгне. Оркун и приятелите му се скриват и тя не ги вижда. След като Мира си тръгва , ревнивото й гаджее влиза в строежа. Докато Яман боядисва , Оркун и дружките му го нападат и го пребиват жестоко.
Мерт се прибира. Родителите
му се разтревожени. Пред родителите му и тези на Мира , той признава , че си е тръгнал сам , защото Мира и Яман са искали да останат насаме. 

Оркун и приятелите му предизвикват пожар на строежа , където работят Яман и Ендер. Пожара се разраства , а Яман лежи пребит на пода. Приятелите на Оркун се разкайват и влизат да спасят Яман , защото иначе ще изгори. Именно Оркун спасява Яман.
Докато Ендер и Селим разпитват Мерт къде е ходил , по телефона им съобщават за пожара. Всички отиват на строежа. 

Яман е настанен в болница. Оркун лъже полицаите , че случайно е видял пожара , чул е човек да кашля и е решил да влезне в строежа.
Еднер е много разстроена от случилото се. Тя настоява , че Яман повече няма да стъпи в дома им.Когато Яман дава показания за пожара,  решава да прикрие Оркун , но Селим е наясно , че нещо крие. Яман е задържан.

Мерт и Ендер влизат в скандал , защото Мерт настоява Яман да остане , а Еднер не го иска в дома си.
Мъжете от затвора се заяждат с Яман и му налитат на бой.

Мерт отива  да каже на Мира , че Яман е в затвора. Когато вижда Ейлул , той започва да заеква и не може да обясни нищо.Това развеселява Ейлул.
Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

БТВ пускат нов сериал с Чаатай Улусой

ФЕН САЙТ НА ФИЛМА

сподели бутон      СПОДЕЛИ В FACEBOOK

Няма коментари:

Публикуване на коментар