понеделник, 20 юли 2015 г.

Какво ще се случи в "Кварталът на богатите" (Medcezir)

"Кварталът на богатите" се излъчва всяка делнична вечер е ефира на БТВ от 20:00ч. Изключително интересни неща ще се случат. Кражба на пари ; Яман напуска "Карталът на богатите" ; "Ще се оправи ли Мира ?" , "Кой ще предложи брак на Мира ?" и много още. Вижте сами :

Яман напуска къщата на семейство Серез , тъй като е обвинен в кражба. Парите за лечението на Мира в Америка се озовават в стаята на Яман и всички мислят ,че той е крадеца.Достойнството и гордостта му са наранени и той си тръгва от "Кварталът на богатите". Селим и Мерт са твърдо решени да разкрият истинският виновник , тъй като те вярват , че Яман не е способен да открадне тези пари. Двамата преглеждат всички камери и се натъкват на следа , която сочи към Оркун. За съжаление на камерата не се вижда ясно извършителя и Селим предпочита да блафира. Той отива при Оркун и му казва , че има доказателство , което доказва вината му. В началото Оркун отрича всичко , но Селим не се отказва и продължава да го блафира. Добрия адвокат все пак успява да разкрие истината. Родителите на Оркун също научват всичко , но го защитават , тъй като синът им си изиграва много добре картите пред тях.Казва ,че го е направил от любов по Мира , защото я обича много , а Яман иска да му я отнеме. Родителите му обаче не искат да се разбира истината и се опълчват на Селим.
Яман живее в съборетина край морето. Макар че Селим , Еднер и Мерт го молят да се върне , той не иска. За него е важно да се докаже кой е извършителят и Яман да получи извинение. Той не се е отказал от мечтите си да следва и въпреки всичко набляга на ученето. Започва работа в ресторант , където Оркун е ВИП гост. Приятелите на богаташчето веднага му казват , че Яман работи там. Той отива и започва да го унижава. Яман се принуждава да напусне.
Мира заминава за Америка. На тръгване тя дава писмо на Мерт , което да го предаде на Яман. Може би обяснение в любов. Именно това кара Яман да не се отказва и да докаже кой е откраднал парите. Той се радва ,  че Мира не се съмнява в него. Лекарите в Америка казват , че няма да се прави операция на Мира и ще трябва тя да живее с болестта си.
Селим казва на Суде и Фарук , че Оркун е откраднал парите ,а не Яман. Те обаче си замълчават пред Мира. Оркун решава да предложи брак на Мира по телефона. Тя не знае какво да му отговори. Хале научава за това и като накърнена любовница решава да отмъсти на Оркун. Тя го кани в дома си , като прави видео запис как двамата се любуват един на друг.

Мерт се сближава с Ейлул. Тя се намира в къщата на Мира , за да пази сестра й докато Мира и родителите й са в Америка. Берен започва да й създава големи проблеми. Излиза без съгласието на Ейлул за да се срещне с гаджето си. Ейлул и Мерт влизат в забавно преследване на Берен. Това ги сближава.Ейлул го целува.

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Лоша карма сполетя Чаатай Улусой
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар