петък, 17 юли 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" (Medcezir) - умира ли Мира ?



Тази вечер епизода ще бъде изключително интересен :Яман не се явява на изпита , а Селим му е много ядосан. Хасан и майката на Яман също  са в болницата. Майката на Яман иска да си тръгнат , но Хасан чака да получи пари от Фарук , защото е спасил дъщеря му. Яман дочува разговора им и настоява да си тръгнат. Оркун решава той да даде пари на хората спасили живота на гаджето му.
Когато Яман и Мерт се прибират , Селим вгида скандал на Яман. Той е много , ама много ядосан. Мерт се опитва да смекчи баща си , но  няма никакъв шанс.Селим не иска да чуе никого , той е бесен.  Яман признава пред Мерт , че е продал телефона , за да даде пари на брат си. Също така казва , че дължи пари на бригадира и колегите си. Мерт му предлага помощта си , но Яман я отхвърля. Двамата се разбират да не казват нищо на Селим и Ендер.
Яман и Мерт отиват в дома на Мира , за да разберат как е. Бащата на Мира казва , че е получила разширяване на един от мозъчните кръвоносни съдове. Всички се надяват тя да се оправи. Операцията е минала успешно.
Оркун и Суде са в стаята на Мира , а тя започва да бълнува името на Яман.Оркун  се ядосва и си тръгва. Той се обажда на Хасан (доведения баща на Яман) и двамата се срещат. Оркун му казва , че се носят слухове ,че Хасан и Яман не се разбират.Хасан му казва, че е истина. Оркун казва , че иска Хасан да разкара Яман от пътя му , като му казва ,че ще му плати доста пари. Двамата се споразумяват.

През нощта Яман посещава Мира. Тя вече се е събудила и двамата се радват на тази среща.Яман я държи за ръката и я милва. Тя му признава , че го е сънувала докато  е била под упойка. Това радва Яман. Суде влиза в стаята. Пред дъщеря си тя се с държи с него доста любезно , но когато излизат от стаята започва да го заплашва да стои далече от нея , както и да не се надява той да намери място в нейния живот.
Селим е на обекта където работи Яман , бригадира му казва , че Яман е искал пари , защото му е било много важно.Селим веднага се досеща за какво са му били парите и решава да посети брата на Яман.

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)


сподели бутон      СПОДЕЛИ В FACEBOOK

Няма коментари:

Публикуване на коментар