сряда, 15 юли 2015 г.

В днешния епизод на "Кварталът на богатите" ще видите :

Днешният епизод на "Квартала на богатите" ще бъде доста интересен.Вижте какво ще се случи.

Mерт разказва на Ендер , как Оркун е залял Яман с боя.
Ендер , Мерт и Яман отиват да пазаруват дрехи на Яман . В магазина се появява Суде , която с лицемерието си не пропуска да напомни на Ендер , за срама , който понесе майката на Яман , след като се напи и се качи да пее на сцената.
Мерт , Ейлул и Яман отиват в клуба, където се засичат с бащата на Ендер.Ейлул се опитва да се сближи с Яман , но той само я реже.Ейлул го кани да отидат на някое по-спокойно място , само двамата , но  Яман и казва , че е уморен и й предлага да отиде заедно с Мерт. Оркун и Мира пристигат заедно , хванати за ръце. Малко след това пристига и семейството на Мира. Във същият този клуб седи и един мъж , на когото бащата на Мира дължи пари. Този мъж отива и вдига скандал на масата , като държи сметка на Фарук , къде са парите , които му дължи. Хората на другите маса стават свидетели на скандала , а семейството на Мира е засрамено. Фарук дърпа този мъж настрани и му казва ,че ако продължава да го излага никога няма да види парите. Този мъж се ядосва и удря Фарук. Хората от съседните маси започват да снимат с телефоните и да се присмиват на семейството на Мира. Яман отива да разтърве двамата мъже.

Мира е много разстроена от случилото се.Когато се прибират тя вижда Яман и двамата остават навън за да поговорят.Яман я прегръща за да я успокой.Оркун става свидетел на тази ситуация.Слиза от колата и тръгва към Мира и Яман. Мира го вижда и отива в неговите прегръдки. Приятелите на Мира обсъждат баща й , като го наричат мошеник , а Ейлул се застъпва за него. Оркун отива в дома на семейство Серез , за да търси Яман. Оркун го заплашва да стои далеч от Мира. През това време Ендер и Селим отиват при Яман и виждат младежите да се разправят. Оркун лъже , че е дошъл да благодари на Яман за разтърваването на боя в клуба.  Яман им спестява истината  отново. 
Яман получава първата си заплата. Той се радва на парите , които е изкарал с честен труд. След като си тръгва от дома на Мира , Ейлул вижда Мерт да ремонтира моторчето си. Тя го заговаря и пита какво става. Мерт се държи студено. Той я нарича двуличница , защото когато Мира е имала нужда от нея , тя е отишла да пие при Хале. Ейлул му казва, че цяла нощ си е била в къщи и е говорила с приятелката си. Мерт остава изненадан и засрамен.
Мира и Яман отиват в квартала , където е живял Яман преди.

Какъв е животът на Ендер от "Кварталът на богатите"

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Лоша карма сполетя Емир от "Огледален свят"

сподели бутон      СПОДЕЛИ В FACEBOOK

Няма коментари:

Публикуване на коментар