вторник, 28 юли 2015 г.

Какво ще се случи в "Кварталът на богатите" (Medcezir)



Тази седмица в "Кварталът на богатите" ще се случат доста интересни събития , които ще променят коренно животите на главните герои.Мира и Яман не се притесняват да демонстрират любовта си. Докато се разхождат по плажната ивица , двамата се натъкват на случайна сватба. По желание на Мира се присъединяват и забавляват заедно с младоженците. Всички се приготвят за "Стилната вечер" , Яман също ще присъства.
Мерт признава пред Ейлюл , че е влюбен в нея , още от детството си.Това сякаш я разчуства и когато се прибира да се подготви за вечерта , тя решава да смени изисканата червена рокля с синя тениска и кецове. Когато Мерт я вижда се радва , защото двамата са облечени еднакво и изглеждат като една прекрасна млада двойка.
Оркун твърдо е решен да огорчи вечерта на Яман и отново се съюзява с Хасан. Куриер доста писмо до Яман , точно преди да се качи в колата и да отиде на събитието. Това писмо ще го разтърси , защото е писано от уж починалият му баща.Оркун и Хасан стоят зад тази история. Оркун е откупил писмото от Хасан. Така Яман решава да потърси баща си и докато останалите отиват на изисканото събитие , той и Селим се впускат в търсене.
Всички гости на събитието са облечени перфектно.Суде се надява да спечели награта за най-стилна дама , но наградата отива в ръцете на Ендер. Това вбесява Суда.
Оркун и Мира са обявени за най-стилна двойка , като наградата е за миналата година. В момента на награждаването , двамата са на сцената , а Яман пристига на събитието. Оркун го вижда и решава да целуне Мира на сцената , пред всички присъстващи гости. Това вбесява Яман и той се сбива с Оркун.
На следващият ден всичките приятелите на Оркун седят на кафе и когато Оркун пристига с посинялото си око , всички стават от масата. Като му казват , че това , което е направил е много долно.
Хале праща снимка на Яман , която е направилата самата тя. На снимката  се виждат как Оркун и Хасан са се срещнали и това кара Яман да се досети , че те стоят зад всичките му неприятности. Същевременно става Ясно , че и Кенан е получил писмо от баща си. Майката на Яман не е способна да мълчи вече и разказва на Яман , как навремето е жертвала баща им , за да спаси тях. И ,че това писмо не е писано от него , тъй като са го убили пред очите й.
Лудата леля Седеф преспива с Фарук - бащата на Мира. Двамата се готвят да заминат на почивка заедно , но плановете им се провалят. Седеф и Фарук се срещат с градината на къщата и се целуват. Мира ги вижда и побягва. Тя отива в дома на психопата Тан. Той тъкмо пере риза изцапана с кръв , може би от последното убийство , което е извършил и Мира позвънява на вратата. Тя остава да спи у тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Какъв е животът на "беднякът-милионер" Чаатай Улусой ( Яман от "Кварталът на богатите")

Няма коментари:

Публикуване на коментар