сряда, 22 юли 2015 г.

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"



Хазар Ергючлю
е истинското име на красивата е Ейлюл от "Кварталът на богатите". Родена е на 3 май 1992г. в Никозия (Северен Кипър). Тя е единственото дете в семейството. Макар ,че от малка мечтае да стане адвокатка , Хазар изненадва родителите си с решението си да учи за актриса. В началото баща й е твърдо против , но с времето се примиряват.
Хазар работи в Младежкия театър , където я забелязва не кой да е ,а самият директор на "Сенки и лица" , като й предлага главната роля. Така се поставя началото на кариерата й като филмова звезда. През 2011г. получава роля в сериала "Север-Юг" , където играеше  образа на Симай , която беше омъжена за Кузей. Всъщност точно от този сериал е позната й на българските зрители.
През 2013г. година получава роля за сериала "Medcezir"- "Кварталът на богатите". или "Приливи и отливи".Влиза в ролята на богатото и капризно момиче Ейлюл. Тя е дива и обича купоните. Превръща се в любимка на доста от почитателите на серияла.
В "Medcezir" си  партнира с едни от най-известните турски личности , като Чаатай Улусой (Яман) , Серенай Саръкая (Мира)  и красивата Мине Тугай (Ендер).
Хазарр Ергючлю е необвързана , както и не обича да говори много за личния си живот в медиите. За крехката си 22 годишна възраст , акрисата може да се похвали с участието си в цели 5 филма. Със сигурност на красавицата и се очертава доста добро бъдеще.

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)


сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар