вторник, 21 юли 2015 г.

Нина Добрев e с ново гадже . Ще се върне ли в "Дневниците на вампира" ?


Две години след раздялата си с екранния си , партньор от „Дневниците на вампира“ Иън Съмърхолдър , Нина Добрев е влюбена отново.  Припомняме ви , че Нина и Иън имаха дългогодишна и доста страстна връзка.
Наскоро Иън Съмърхолдър се ожени за близката приятелка на Нина - Ники Рийд. Пресата говори , че именно заради това Добрев е напуснала сериала.
Ето че след всяка затворена врата се отваря друга. Актрисата е отново влюбена и то не в кого и да е , а в нейния колега Остин Стоуел. Според близки на новата двойка , виновничка за крачката , която са предприели , да имат сериозна връзка е виновна Селена Гомес. Певицата в най-добрата приятелка на Добрев.Селена участваше в общ телевизионен проект със Остин Стоуел , като още от тогава го е обработвала да спечели сърцето на Нина.
Нина и Остин се познавали доста отдавна , тъй като работят за една и съща филмова агенция. Ето че красавецът се е решил и е поканил Добрев на среща.
За първи път двамата са засечени заедно на автомобилно рали в Индиана. Нина Добрев вече е представила официалния си приятел на родителите си.
След три годишната си връзка с Иън Съмърхолдър , Нина имаше кратка връзка с бившия годеник на Майли Сайръс - Лиъм Хемсуърт. Акрисата е решила да отвори отново сърцето си , но този път за Остин Стоуел. Доста от феновете на канадката с български произход я молят да се върне с "Дневниците на вампира". Под всяка снимка в социалните мрежи има фенове , молещи я да се върне в сериала , като споделят , че няма да е същото без нея. За съжаление акрисата твърдо е решила да загърби миналото и да отвори нови хоризонти пред себе си. 

сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар