четвъртък, 23 юли 2015 г.

Нина Добрев засрами Ирина Шейк на грандиозно парти



Ирина Шейк в една от най-желаните жени по цял свят. Не малко пъти е печелила доста награди с красотата и визията си. Рускинята е рекламно лице на доста известни марки. Превърнала се е в идол на доста момиче и мираж за доста мъже.
Ето ви доказателство , че българките са най-красивите жени.

Именно българо-канадската акриса Нина Добрев  засенчи Ирина Шейк. Нина Добрев несъзнателно лиши най-красивата руска манекенка от титлата най-красива звезда в Холивуд.
Модните критици обявиха българката за най-красивата звезда , присъстваща на партито организирано от Леонардо ди Каприо. Той самият не спря цяла вечер да се върти около Нина Добрев , като според очевидци при всеки удобен момент я е обсипвал с комплименти. Въпреки ,че Нина Добрев беше без гаджето си , тя се наслаждаваше на компанията на Леонардо ди Каприо, Орландо Блум , Мишел Родригес и още доста личности от елита на Холивуд.
Ирина и Нина неволно слязоха в война , за най-красива звезда на вечерта. Ирина беше с прозрачна рокля , под която се виждаше почти всичко. Нина Добрев пък беше с бяла рокля с V - образно деколте , което не разкриваше нищо , за разлика от това на руската красавица.


Нина Добрев e с ново гадже . Ще се върне ли в "Дневниците на вампира" ?


Какъв е животът на "беднякът-милионер" Чаатай Улусой ( Яман от "Кварталът на богатите")

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар