понеделник, 27 юли 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" (Medcezir) :




Всички са се събрали около Хале , която опита да се самоубие. Мира отива във фитнеса , където тренира Оркун. Той си мисли , че тя иска да се събере с него , но истината  е ,че тя го моли да отиде при Хале.Казва му ,че за да запази достойнството си трябва да бъде до нея. Той решава да я послуша.
Тулче ще помогне на Мерт да спечели Ейлюл като му дава съвети. Истината е обаче ,че Тулче e  влюбена в Мерт.
Най-накрая дойде дългоочаквания първи учебен ден. Яман ще избере да се присъедини в клуба по свирене на китара.Оркун се дразни от присъствието на Яман в университета. Мерт и Тулче се много близки и това дразни Ейлюл.
Ейлюл , Мерт , Тулче, Мира и Яман решават да излязат заедно. Тази вечер ще промени животът на всеки един от тях. Младежите отиват на лунапарк.Тулче целува Мерт като му казва , че това е част от плана да спечели Ейлюл. Ейлюл ги вижда.
Тан пише на Мира да излязат , тя му казва , че е навън. Всъщност той я наблюдава от страни , което е доста плашещо.
Яман и Мира се качват на виенското колело , като двамата засядат горе. В този момент започва най-прекрасната вечер за тях до този момент. Двамата си разкриват чувствата един на друг , като накрая последват дългоочакваните целувки. Всички ги виждат и много им се радват.
Суде разбира се случката и веднага се обажда на Оркун , за да му каже да се опита отново да спечели Мира.
Във дома на семейство Серез пристига нова личност , която не се виждали до сега. Става дума за сестрата на Ендер , която е доста спонтанна и луда. Казва се Седеф.
Седеф пристига посред нощ без да е казала на никого. Влиза в къщата за гости , където се намира Яман и след като го вижда , без да се притеснява ляга до него. На сутринта Мира е ентусиазирана от миналата вечер и изгаря от желание да види Яман. Тя се втурва към стаята му , но остава изненадата. Яман и Седеф лежат полуголи в едно легло.

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Лоша карма сполетя Чаатай Улусой

Няма коментари:

Публикуване на коментар