петък, 31 юли 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" : Тан отвлича Мира



Мира е отседнала в дома на психопата Тан , след като видя Фарук и Седеф да се целуват. Тя остава да пренощува там. 
Всички са много притеснени за нея и я търсят.
Мерт се обажда на Яман и му казва , че Мира е изчезнала. 

Докато приятелите на Мира са в полицията да я обявят за издирване , Ейлюл вижда фото робот на сериния убиец. Тя го оприличава на Тан. Ейлюл започва  да звъни на 

Свързано изображение
Тан и да му пише съобщения , но той си изключва телефона. Мира се обажда от домашният му телефон на майка си и й казва , че е при Тан.
 Яман и другите намират адреса му  по телефонният номер. Обаче когато отиват на адреса тях ги няма.
Тан и Мира са заминали извън градът , защото Тан иска да покаже къщата в която е живял с приятелката си. Докато са на път Мира се обажда на Яман за да му каже на къде са тръгнали , но Тан изключва телефона.
 Селим , Ендер, Суде и Фарук разбират кой всъщност е Тан. Истината е ,че неговата приятелка е загинала в катастрофа,заедно с родителите му. Тан е карал колата и единствено той е останал жив. Тежестта от случилото се и чувството на вина са го превърнали в психопат.
Когато Тан и Мира са в къщата на Тан , Мира сe натъква на нейни портрети и множество снимки. Тя разбира , че Тан е луд. Селим и Ендер се обаждат на Яман и му казват истината за Тан. Яман оставя Мерт и другите на една бензиностанция и тръгва сам по следите на Тан и Мира. Тан пленява Мира и не я пуска да напусне къщата.Тя е много изплашена.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар