петък, 17 юли 2015 г.

Благой Георгиев призна ,че е бил арестуван в Рим , след като PR му излъга в национален ефир ,че това е лъжа

През престоя си в Рим , българският футболист и неговата половинка Есмер Омерова са решили да посетят една от най-големите забележителности в италианския град - Колизеума , който е обект от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, съобщиха италиански медии.  Благой решил да издълбае с монета инициалите на него и Есмер , като в този момент  е бил заловен от карабинерите за нарушение. След като проверили самоличността му и регистрирали извършеното нарушение , българина е освободен.От своя страна Благой Георгиев отрече да е бил задържан в Рим.
В продължение на една седмица футболиста не даде изявление , за да потвърди или отрече дали всичко това  е вярно. Но неговият пиар  побърза в национален ефир да съобщи , че това е съвпадение в имената , а футболиста в този момент е бил в Москва. Обаче в социалните мрежи Есмер Омерова е качила снимка от Италия и по-конкретно , снимки направени в Рим. Едва вчера Благой Георгиев призна , че найстина е опитал да издълбае инициалите си на Колизеума и е бил арестуван Така неговият пиар попадна в една доста конфузна ситуация , след като се изказа ,че цялата случка е лъжа.
Припомняме ви ,че 

италианското издание на "Рома капитале нюз" първи посочват , че заловеният на местопрестъплението е Благой Георгиев. Друг италианско издание "Кориере адриатико" пък не посочват името на извършителя , а само пишат ,че той е 33 годишен. Други две Италиански медии също посочват българина.
Публикации в най-големите издания като "Кориере де ла Сера" и "Република" потвърждават 
историята с ареста на българина. Двете издания посочват футболиста по име, възраст и клуб, за който играе.
 Според личния пиар на футболиста просто има съвпадение на имената.
Вижте какво написа италианско издание :
 


сподели бутон      СПОДЕЛИ В FACEBOOK

Няма коментари:

Публикуване на коментар