сряда, 15 юли 2015 г.

Рускиня взриви нета с красотата си , мъжете луднаха по нея



Тя е едва на 22 години ,  а вече е изградила успешна кариера на модел.Родена на 11-ти ноември 1992г. , в Русия. Нейното име е Алена Шишкова. Висока е 1.76 и има прекрасни сини очи.
Руската красавица стартира модната си кариера когато е на 14г. Работи за най-известните модни агенции в Милано , Париж и Ню Йорк и още много други. Някои я наричат "Руската Парис Хилтън" .
Печелила е не малко титли с красотата си.
 През 2008г.  взима титли като "Мис Надежда" , "Мис мечта" , а през 2009 взима приза "Мис слънчице". През 2012г. печели титлата "Мис Русия".  Завършила е института по икономика , право и управление в Русия , като спокойно можем да я наречем , красива , умна и успяла млада дама.
Злосторниците оспорват красотата й , защото мислят,че тя не е естествена , като не спират да обсъждат ,че най-вероятно си е правила пластични операции. Все още не знаем дали Алена си е правила такива , но несъмнено изглежда доста добре.

 Шишкова има връзка с  руският рапър Тимати. Той е певец ,автор на песни , продуцент и предприемач. Тимати е имал честа да работи с Snoop Dogg,Busta Rhymes, P.Diddy  и още доста известни личности от неговият бранш. Алена и Тимати не са женени . Говори се ,че  Алена не иска да се омъжва и е отказала няколко пъти предложението за брак  на рапъра.  Въпреки това от тяхната любов се ражда нещо красиво ,  на 19 март 2014г. , им се ражда дъщеричка. Дават й името Алис.Руската красавица взривява социалните мрежи със фотоси на нея и дъщеря й.

Красиви жени : Мине Тугай

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

сподели бутон      СПОДЕЛИ В FACEBOOK

Няма коментари:

Публикуване на коментар