четвъртък, 19 ноември 2015 г.

Бърз растеж на косата - домашна маска


Да имаш дълга коса си остава вечен символ на женственост. Всяка жена мечтае да има дълга и красива коса. Всепризнат факт е че  всички мъже обичат дълга, копринена коса. В действителност здравата дълга коса е най-прекрасното украшение на всяка женска глава.  
Истината е , че във днешно време съществуват много методи за удължаване ли присаждане на коса - екстеишъни , кератинови кичури и т.н. Доста от дамите прибягват до тези методи , тъй като са нетърпеливи да порасне косата им или нямат време да се грижат за нея. Удължаването на косата чрез треси или кератинови кичури може да увреди вашата коса още повече. Например : За да закачите тресата , трябва да топирате вашата коса , което води до увреждане. Също така тресата тежи на вашата собствена коса и я скубе. Това важи и за кератиновите кичури , които пък се лепят за вашата коса.
Вместо да разчитате на тези методи , най-добре е да се погрижите за вашата собствена коса. Да , наистина се изисква време и усилия , но си заслужава.
Ето ви една домашна маска , която ще стимулира растежа на косата ви.
Нужни са ви:
1 жълтък - придава блясък
1с.л. кисело мляко - прави косата много мека.
1с.л. червен лют пипер - тъй като е лют , той стимулира кръвообращението на скалпа ви и това подпомага за растежа.
1с.л. бадемово масло - има го в всеки магазин струва около 2 - 2,50лв.
1с.л. тривитаминол - това е съвкупност от всички нужни витамини за растежа на
вашата коса.
Смесвате продуктите и нанасяте на главата. Като наблягате първо на корени , а останалата част от сместа нанасяте по дължината. Слагате найлонова торбичка на главата си и покривате с кърпа. Стойте с маската около 2 часа и след това се измивате. Още на първият ден ще усетите косата си по-мека и здрава. ГАРАНТИРАНО !

ВИЖТЕ ОЩЕ :

 3-те най-добри приложения за правене на селфи

Как да пазаруваме безопасно от интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар