събота, 28 ноември 2015 г.

Серенай Саръкая и Чаатай Улусой потвърдиха раздялата си



Доста от феновете на "Кварталът на богатите" , бяха на ясно ,че главните герои - Яман (Чаатай Улусой) и Мира (Серенай Саръкая) , са заедно и в реалният живот. Двамата започнаха връзката си паралелно със снимките на първият сезон на сериала.Чаатай и Серенай даже бяха  сгодени ,а в началото на тази година , самият Чаатай заговори , че иска вече да се ожени за годеницата си. Доста от феновете се зарадваха , че двамата успяха да пренесат любовта си от екранна в реалният живот и тази приказка продължи повече от 2 години. За съжаление обаче двамата не успяха да запазят любовта си и окончателно се разделиха. Говори се ,че Серенай е заразяла Чаатай ,  малко след финалните снимки на сериала , които приключиха лятото тази година. Оказа се ,че красивата актриса бързо забрави дългогодишният си приятел и е отново влюбена - този път в  Керем Берсим. Преди няколко седмици Серенай сама афишира връзката си с него. Папараци веднага успяха да уловят двете гълъбчета на разходка , хванати за ръка.  Керем Берсин също не е някой случаен , той също е актьор и модел.  С половин уста , Серенай призна , че е продалжила връзката си с Чаатай само докато свършат снимките на сериала , за да не сринат рейтинга му , а след това вече са обявили раздялата си официално. 
Серенай Саръкая изглежда повече от щастлива с новата си половинка. Актрисата заяви ,че е много доволна от новата си връзка.
Всички пък , които са почитатели на Серенай и Чаатай ще могат да ги гледат отново заедно , едва през февруари , когато пуснат вторият сезон на "Кварталът на богатите". Новият сезон ще бъде доста интересен , разбира се очакват ви много изненади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар