понеделник, 3 август 2015 г.

Какво ще стане в "Кварталът на богатите" - за цялата седмица

Свързано изображение
Мира разбира всичко за Тан. Тя се страхува от него. Яман пристига в къщата  , където са Мира и Тан. Той също попада на скиците и снимките на Мира. Мира прави опит да грабне телефона на Тан и да позвъни на приятелите си. Тан обаче я хваща , в този момент Яман чупи прозореца и влиза. Тан държи нож в ръката си. Насочил го е към
Мира. Яман се опитва да го успокой , но в този момент и Мерт пристига с Ейлюл. Мерт звъни на вратата и това обърква положението. Тан е отново бесен. Селим и Ендер пристигат с полиция. Те успяват да хванат психопата. Тан остава в болница за психично болни , а Мира е потресена и уплашена от всичко , което и се случи.


Ендер дава документ на Селим , който доказва ,че баща й е виновен. Така Селим ще спечели делото , с помощта на жена си без проблем. Когато Селим представя документа , бащата на Ендер е бесен. За да избегнат скандалите Селим и Еднер заминават на почивка.
Суде предлага на дъщерите си да ги заведе на ски. Мира и сестра й се съгласяват.
Точно преди за събере багажа си , Мира е обезпокоена, защото в живота на Яман се връща жена от миналото му. Става дума за Лейля , която е бивше гадже на Яман.  Мира ревнува приятеля си.

Мира , сестра й и Суде вече са на ферибота. Точно преди да потегли ферибота , Мира вижда Оркун и майка му. Тя започва да навръзва нещата и осъзнава , че това е дело на майка й. Фериботе тръгва , а Мира слиза от него. Суде и Оркун започват да викат по нея , но тя не се обръща. Мира решава да отиде в дома на Яман и да му направи изненада , тъй като Селим и Ендер са на почивка , а Мерт учи в приятелка. Мира приготвя романтична вечеря за гаджето си. Яман остава без думи . За да я изненада и той , решава да и посвири на китара.
На следващият ден в дома на семейство Серез се оформя купон. Мерт , Ейлюл , Мира , Яман и старите приятели на Оркун ще се забавляват заедно. Приятелите на Оркун искат да се сближат с Яман. 
На следващата сутрин Еднер и Селим се прибират без никой да подозира. Когато Селим отваря вратата на стаята на Мерт , остава стаписан. Той вижда , че под завивките , до Мерт лежи жена. Не коя да  е , а красивата Ейлюл. Селим е доста горд със сина си.Селим излиза доста бързо и подкарва Ендер да излизат бързо от къщата. Заповядват на слугите си да не казват на момчетата , че са се прибрали. Селим и Ендер отиват на работна среща със бащата на Еднер. Бащата на Еднер съобщава , че от тук нататък Седеф ще вземе мястото на Ендер.
Хале отива на ски при Оркун.

Фарук изпраща цветя на Седеф.
Журналист представя видео на Суде , на което се вижда как Седеф играе върху пилон , като й казва ,че има и доста по-горещо видео от това.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Няма коментари:

Публикуване на коментар