понеделник, 17 август 2015 г.

Какво следва в "Кварталът на богатите" - за цялата седмица Част 2

Предстои ни още една интересна седмица заредена с множество емоции , родени от събитията на любимият ни сериал.Накратко : Айше ще живее при Фарук.Оркун погребва баща си. Ендер ще влезе ли в затвора ? Кой повдига обвинение срещу нея ? Хале отвлича Мира от ?! Яман напуска "Кварталът на богатите ?! Прочетете всичко подробно в нашата статия .

Яман ще се прави на Ромео и се катери по къщата за да стигне до терасата на Мира и тайно да види как е тя.Обаче Суде е пуснала алармата и само с докосването си до прозореца Яман пуска алармата. Той е шашнат и се чуди какво да прави. Суде и дъщерите й излизат на терасата и виждат Яман. Всички се забавляват от случилото се.Яман е засрамен , а  Мира го намира за доста романтично.
Мерт е наясно с положението на майка му и е много тъжен и дори случилото се с Яман не може да го развесели. 
Налага се Селим да изцапа ръцете си с мръсни дела , ако иска да измъкне Ендер. Той се среща с вътрешен човек , който работи в съда и го моли за помощ , да открадне документ за да не се състой делото. Това е единственият начин по който Ендер може да се спаси. След като Селим спасява съпругата си , на излизане от съда той се среща с баща й . Асъм казва на зет си , че именно той е повдигнал обвинението , за да им отмъсти за предишното дело , което Селим спечели срещу него. Асъм му казва ,че вече са еднакви , тъй като и двамата са си послужили с измама. Селим не може да повярва , че един баща с способен да вкара дъщеря си в затвора. Селим не казва на Ендер за това , тъй като не иска да я настройва срещу баща й , но той се затваря в себе си , като не иска да говори с никого. 
Яман напуска къщата на семейство Серез , за да бъде до майка си и да се грижи за нея , след като тя е напуснала Хасан. Яман се връща в Тузлу Дере , където започва да води същият живот като преди , с разликата ,че не се е отказал от учението.

Какво следва в "Кварталът на богатите" - за цялата седмица ЧАСТ 1

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Какъв е животът на "беднякът-милионер" Чаатай Улусой ( Яман от "Кварталът на богатите")

Няма коментари:

Публикуване на коментар