вторник, 18 август 2015 г.

Валери Божинов ще съди Нова Тв заради Big Brother





"Спал съм с много известни хора, първият е Валери Божинов. Характерна черта в него е, че му е голям. С това съм го запомнил. Доста е палав в леглото и търси мъжки ласки. Бях много притеснен, защото е страшно красив. Трепериш му в ръцете! Николета ще тушира". Това заяви моделът Кристиян Стойков при влизането си в "Биг Брадър" снощи. Футболистът не чака дълго и веднага поиска извинение от Нова телевизия, излъчила изявлението. В противен случай Божинов обяви, че ще заведе дело за клевета.

Тази бомба хвърли снощи един от участниците в новият сезон на Големият брат.Без дори да се замисли , Кристиян Стойков призна за приключенията си с Валери Божинов. Футболиста обаче не остави нещата така и веднага скочи върху участника и предаването , като каза че ще ги съди зара неверни и оронващи престижа и името му слухове. Може би Кристиян Стойков искаше просто да направи влизането си в къщата запомнящо , а екипа на предаването да вдигне рейтинга си , но единствено успяха да разгневят Божинов. И как не - всеки нормален човек би скочил срещу пободно нещо.Сега когато Божинов успява да възроди кариерата си на успешен футболист , подобни слухове могат да повлияят на отношенията му с колегите и клуба. Още повече ,че Божинов има две деца , също на които не се знае как ще се отрази всичко това.

Снощи адвоката на футболиста 
разпространи заявлението на своя клиент Валери Божинов по повод намерението му да съди Нова телевизия и "Биг Брадър" заради позорящи името му думи.При тези обстоятелства Валери Божинов настоява за незабавно публично извинение от страна на лицето Кристиян Стойков и на Нова телевизия, както и за незабавното опровергаване на неверните и позорящи фактически твърдения направени от лицето Стойков и излъчени от Нова телевизия в предаването „Биг брадър“ на 17.08.2015 г.

В противен случай Валери Божинов ще се обърне към българския съд, за да получи обезщетение за претърпените вреди, както и към Комисията за журналистическа етика.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Сестрата на Есмер Омерова в пъти по-красива от нея - ВИЖТЕ САМИ

Красиви жени : Огла Ибрагимова

Нина Добрев засрами Ирина Шейк на грандиозно парти

Рускиня взриви нета с красотата си , мъжете луднаха по нея

Няма коментари:

Публикуване на коментар