понеделник, 17 август 2015 г.

Какво следва в "Кварталът на богатите" - за цялата седмица ЧАСТ 1


Предстои ни още една интересна седмица заредена с множество емоции , родени от събитията на любимият ни сериал.
Накратко : Айше ще живее при Фарук.Оркун погребва баща си. Ендер ще влезе ли в затвора ? Кой повдига обвинение срещу нея ? Хале отвлича Мира от ?! Яман напуска "Кварталът на богатите ?! Прочетете всичко подробно в нашата статия .






Фарук се чувства отговорен за случилото се Айше и за да компенсира лошото , той я прибира в дома си , за да има покрив над главата си. Уговарят се тя да работи като прислужница докато се възстанови. Айше не пропуска да се похвали на Лейля и казва , че се чувства като господарка на този дом.
Оркун погребва баща си и е готов да поема фирмата му. Хасан става негов личен  шофьор и доверен човек , който да изпълнява мръсните му поръчки. Това не се харесва на Невин  , тъй като знае ,че са се съюзили срещу синът й и тя решава да се разведе с Хасан.
Оказва се , че Митхат - бащата на Оркун е имал любовница и то не коя да е , а най-добрата приятелка на жена му - майката на Хале. Оркун разбира случайно за това и я заплашва , че ако не се махне от града ще каже всичко на Хале. Ясемин също разбира , че мъжът й е имал любовница , но не знае коя е. Суде обича да си вре носът на всякъде и също е наясно с случващото се , просто чака удобен момент за да използва тази информация и да изнудва любовницата на Митхат.
След това , което разбира Оркун , той решава , че не може да продължи връзката си с Хале. Той се среща с нея и й казва , че не я обича и ,че иска да се разделят.Хале е съсипана и изпада в нервна криза и депресия. Хале е в двора на университета и моли Мира да влезне в колата на поговорят. Тя си мисли , че Оркун я е изоставил заради Мира. Хале отвлича Мира , като кара с бясна скорост по целият град. Тя е решена да убие и двете. Яман взима кола и тръгва след тях.
Всички са много притеснени за животът на момичетата. Оркун също разбира се случващото се и се обажда на Хале , но тя не иска да го чуе и точно преди да паднат в пропаст на края на пътят , Оркун й казва , че я е изоставил защото баща му и майка й са били любовници. Хале спира  , а Яман спасява Мира. Всички са притеснени за Мира , тъй като заради болестта й , всичко случило се може да се окаже фатално. Идва и полиция. Хале е настанена в психиатрия , като не желае да вижда майка си. Казва й да се изнася и повече да не се връща в противен случай ще каже всичко на баща си.
Срещу Еднер е повдигнато обвинение за финансова измама , свързано с първият проект , който е изготвила. Тя е застрашена с затвор. Адвокатите на фирмата и Селим се залавят с случая.

Какво следва в "Кварталът на богатите" - за цялата седмица Част 2

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Няма коментари:

Публикуване на коментар