вторник, 11 август 2015 г.

Какво ще се случи в "Кварталът на богатите" :


     


След като Мира се натъкна на чата , който са водили Лейля и Яман , ревността и я подтиква да извърши някои глупости. Мира се съюзява с Мерт и Ейлюл.
Тя влиза в стаята на Яман , докато той е извън къщата с Селим. Мерт и Ейлюл й докладват за местоположението на Яман.
 
Мира влиза в скайпа на Яман и започва да пише с Лейля , като се представя за Яман. Тя й казва да не го търси повече , че тя не значи нищо за него. Лейля звъни на Яман по телефона тъй като се усъмнява.
Яман решава тайно да се прибере и да разбере кой му прави мръсно. Когато влиза в стаята си , вижда Мира пред лаптопа. Двамата отново се карат, като Мира си тръгва много засрамена от постъпката си. Яман се сърди и на Мерт , защото се е съюзил с момичетата.
Бащата на Ендер изнудва Фарук да се ожени за Седеф , без знанието й .
Суде получава запис от този разговор и отказва да даде развод на мъжа си.
Селим и Яман разбират , че парите , които са преведени в сметката на Яман са на Хасан. Същите тези пари , които бащата на Яман и Кенан е откраднал от новия съпруг на майка им. Хасан е твърдо решен на отмъсти.
Също така става ясно , че тези пари са му дадени от Оркун , за мръсните дела , които е вършил спрямо Яман.
Селим и Яман отиват в дома на Оркун , за да му върнат парите. В този момент в къщата има парти по случай рожденият ден на Оркун. Яман разбира се не знае и се натъква на партито съвсем случайно , като е решен да си тръгне без да създава проблеми. Той уважава празника и му казва , че друг път ще говорят. Оркун обаче го предизвиква и Яман му връчва парите пред всички , като разкрива и мръсните неща които е вършил и как се е съюзил с Хасан. Всички са потресени. Най-разгневеният обаче е бащата на Оркун. Той започва да го бие пред всички младежи и да го унижава. Гони сина си от домът си , като му заявява , че повече няма да прикрива нещата които върши. Оркун излиза от домът си много ядосан и краде кола от приятелите си , като отива в бар и се напива. Там се натъква на Седеф , двамата пият и танцуват цяла нощ. В същото това време в домът на Оркун , майка му и баща му се карат в присъствието на приятелите му. Митхат посяга да удари майката на Оркун и пада от стълбите. За съжаление така приключва и неговата роля в "Кварталът на богатите". Оркун и Седеф се прибират , като един от охраните съобщава , че баща му е починал.
Яман отива да даде пари на Айше за да се погрижи за бебето. Той се среща с Герай , които отновво върши незаконни работи , през това време идва полиция. Те арестуват и Яман , тъй като го мислят за един от престъпниците. Селим го измъква , но му е доста ядосан. Той му казва , че трябва да избере или предишния си живот или да започне да гради нов , като член от тяхното семейство. Герай попада в затвора , където се сблъсква с Кенан. Той се страхува за живота си.
Бащата на Мира претърпява катастрофа  и блъска жена , като тази жена се оказва Айше. Тя губи бебето си. Фарук не я оставя и е постоянно до нея в болницата. Поема всички разходи и я обгрижва. Яман , Мерт и момичетата също отиват при нея. Мира разбира , че Яман се е опитвал да помогне на Айше и бебето , а не е ходил да се вижда с Лейля.

Вижте още :

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Яман от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар