понеделник, 31 август 2015 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" : Яман спасява животът на бащата на Ендер


Ще започнем седмицата с един доста интересен епизод.  В сериала ще се появи нов мъж , който ще засенчи красотата и чара дори на Чаатай Улусой (Яман). Този мъж събра погледите на момичетата в сериала , както сме сигурни ,че ще няма да остане незабелязан и  от женската аудитория пред малкия екран. Кой е той и каква е неговата роля , можете да прочетете тук  : Невероятно красив мъж влиза в "Кварталът на богатите" .
Следващият нов персонаж , който ще се появи в днешната серия е на госпожа Бахрие - лелята на Селим. Тя е доста забавна жена , която винаги казва това което мисли. Всички се страхуват от острият й език , защото не обича да спестява нищо.
В днешният епизод Ендер разбира , че баща й стой зад повдигнатото обвинение , заради което за малко щеше да влезе в затвора. Седеф й разкрива за това , като Асъм и Суде случайно стават свиделите на разговора.
Седеф и Фарук са попаднали в безизходица , тъй като сметките й са блокиране , на Фарук не му дават заем от банката. Суде е винаги един ход пред тях , като се старае те да не получат пари. Седеф се мести да живее при Фарук . Когато Асъм се прибира тя изтичва до него и му казва , че ще си умре сам , защото никой не го обича. Казва му й още доста неща. Макар , че не показва емоциите си , баща й е доста наранен от чутото. Когато Асъм се прибира в къщата си заставана прозореца . Яман изпраща Мира до домът на баща й и случайно виждат ,че нещо не е наред. Двамата стават свидетели на това , как бащата на Ендер пада на земята. Яман и Мира веднага се притичват на помощ. Докато всички чакат линейката , момчето от Тузлу Дере не спира да прави масажи на сърцето на богатият старец. След като лекарите преглеждат Асъм , те казват , че той е жив благодарение на Яман. 
Всички са се наредили пред стаята и чакат да видят дали горделивият старец ще се събуди след операцията. Когато всички благодарят на Яман , Оркун не пропуска да му се присмее , че отново се е проявил като герой.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Ендер ще умре. Прочетете повече ТУК

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)


За още по темата потърсете ТУК : 



Няма коментари:

Публикуване на коментар