сряда, 26 август 2015 г.

Кварталът на богатите : Кой е бащата на Яман и кога ще се срещнат двамата ?!




В тази статия ще ви разкажем за това как и кога ще се срещнат Яман и баща му. Още тази седмица БТВ ще излъчат епизода , в който двамата ще застанат очи в очи. Вижте какво ще се случи :
След разговор с Генай , майката на Яман решава да го изостави за пореден път , тъй като мисли за неговото добро. Тя иска той да е в домът на семейство Серез ,а не да стане престъпник като брат си и Герай. Невин заминава за Измир , където ще се занимава отново с пеене.
Яман е решен да я открие и тръгва по следите й , които го водят в Измир. Мерт,Ейлюл и Мира тръгват тайно по него , тъй като той иска да пътува сам  , но верните му приятели не го изоставят. 

Когато Яман пристига в заведението , вижда майка си , която блести на сцената. До него се приближава мъж , облечен е скъпи дрехи. Когато Яман вдига главата си нагоре , не може да повярва на очите си кого вижда. Изправя се и нарича непознатия мъж с думата - татко. Приятелите на Яман също не могат да повярват на случилото се. Докато Невин пее , случайно с поглед улавя гледката - как синът и мъжът , който мислеше за мъртъв стоят очи в очи. Тя остава стъписана на сцената , като прекъсва песента си.
 
Мерт се обажда на Селим и му разказва за случилото се. Те не знаят какво да очакват от Яман , като мислят ,че той ще рухне.
Яман , Невин и мъжът й разговарят в съблекалнята. Тя го обвинява, че през всичките тези години е изпитвала угризения за неговата смърт, защото го е жертвала да спаси децата си. Той започва да им разказва , че е направил всичко за тяхно добро. Както и че с честен труд е нямало да постигне нищо.

Невин заявява на Яман , че тя ще остане да живее и работи в Измир , а бащата на Яман казва , че докато е жив ще я наглежда , за да не и се случи нещо лошо.
Яман отива в хотелът където са приятелите му. До сутринта си говори с Мира и обсъждат случилото се. Именно тя му помага да преживее тази ситуация , така че да не му се отрази лошо.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Ендер напуска "Кварталът на богатите" - Вижте защо ?!

Вижте финала на "Кварталът на богатите"

Мира от "Кварталът на богатите" - личен живот

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар