петък, 14 август 2015 г.

В днешният епизод на "Кварталът на богатите" : Бащата на Оркун умира





След като Яман разкри пред всички за мръсните дела на Оркун и всички са на ясно за тях , господин Митхат отказва да защитава сина си. Той даже му посяга пред всичките му приятели и го гони от домът им.
Оркун е бесен на баща си и на Яман. Той отива в един клуб и се напива. Там среща Седеф и цялата нощ двамата се забавляват заедно. Докато Оркун пиянства , неговата майка е притеснена за него и вдига скандал на Митхат. Казва му ,че той ще е отговорен ако нещо се случи със синът й. Приятелите на Оркун също са в домът му и стават свиделите на скандала между родителите му. В разгара на скандала , Митхат няма намерение да търпи повече нападките на Ясемин и посяга да я удари. Ясемин се опитва да избегне удара и се мърда , така Митхат залита и пада от оградата на вторият етаж. Приятелите на Оркун веднага се опитват да помогнат , но вече е късно. Митхат е мъртав. Седеф и Оркун се прибират заедно , но не подозират нищо за трагедията , която е сполетяла семейството на Оркун. Съобщава им един от охраните на къщата , където живее Седеф. Всички са потресени от смъртта на Митхат. Всички приятели , познати и роднини отиват при Оркун и майка му за да окажат подкрепа и да изразят съболезнованията си.
Фарук е в болницата при Айше и в последствие разбира за инцидента. Той също отива при Оркун. Тъй като никой не знае за катастрофата , която е преживял Фарук , като го виждат превързан всички се притесняват. Фарук споделя на Мира , че е блъснал Айше. Мира и Ейлюл отиват в болницата да я посетят. Те разбират , че е загубила бебе си. Мира си дава сметка , че именно заради това бебе , Яман е искал да помогне на Айше , а не за да се вижда с Лейля.

Вижте още : 
Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар