четвъртък, 27 август 2015 г.

Пол Уесли (Стефан) от "Дневниците на вампира" пристигна в България



Звездата Поул Уесли  пристигна на българска земя с полет от Париж. Посещението му беше пазено в тайна , незнайно защо. Макар ,че веднага щом разбраха за появата му в България , п
очутателите на Стефан от "Дневниците на вампира" се организираха чрез Facebook , за да посрещнат заедно звездата.Доста от феновете му стоят  от ранни зори пред хотела , където ще отседне Поул , само за да получат снимка с любимеца си. А случайни хора , които бяха на летището и разпознаха звездата побързаха да качът снимка с него в социалните мрежи.
Очаква се той да остане в страна до 5-ти септември.
Пол Уесли, с рождено име Пол Томас Василевски, е от полски произход. Роден е и израснал в Ню Джърси, САЩ. Участвал е в сериалите 24, The Orange County , Smallville  , но истинска популярност получава с изиграването си на ролята Стефан  Салватор в хитовия сериал - The Vampire Diaries (Дневниците на вампира), чийто нов сезон ще стартира на 8 октомври.
Причината Поул да посети България е заснемането на нов филм с участието на звездата - става въпрос за филма The Late Bloomer (Късен пубертет) , където ще си партнира със звезди като  Британи Сноу, Джони Симънс и Джейн Линч.
На летището в София , 
актьора беше посрещнат от стройна блондинка , която държеше лист с името му.
Натиснете за да видите снимката уголемена

Няма коментари:

Публикуване на коментар