неделя, 30 август 2015 г.

Невероятно красив мъж влиза в "Кварталът на богатите"



Instagram media by berkcankat

Този понеделник в "Кварталът на богатите" ще се появи невероятно красив мъж , който ще засенчи даже и чара на Чаатай Улусой (Яман). Става въпрос за актьорът Берк Джанкат , който със сигурност няма как да остане незабелязан от женската аудитория следяща сериала. Той ще влезне в ролята на Джем Серез. Това е първият братовчед на Мерт. Син е на лелята на Селим Серез. В началото на сериала ако помните , Мира и Ейлюл бяха помислили ,че Яман е Джем - братовчед на Мерт. Всички момичета в сериала се опитват да се докопат до него , дори Мира хлътва по него. Тя постоянно се грижи той да се чувства добре , а Яман се дразни от това и я ревнува. Джем също е пленен от Мира. Той много я харесва , като споделя пред Мерт ,че е невероятна. Джем не знае ,че Мира и Яман са заедно. Яман , случайно става свидетел на това , което казва Джем на Мерт и без да се сдържи брани своето , като казва , че той е с Мира.
Джем е възпитано момче. Учи в Америка , като Селим плаща за обучението му. Следва медицина  , желанието му е да стане лекар. Преди да замине в чужбина , Джем живее с майка си доста скромно в турският град - Анкара. Майка му - Бахрие е болна , като лекарите й казват , че скоро ще умре. Всички научават за това - Селим , Ендер , Мерт и дори Яман.Синът й обаче не знае. Той иска да се сближи с майка си, да прекарат повече време заедно , но тя не го допуска до себе си , тъй като се страхува , че така ще страда повече за нея след като си отиде.
Берк Джанкат е роден през 1984г , в Анкара, Турция. В университета завършва специалност - графичен дизайн. Не след дълго се записва отново да следва , като завърша 
актьорско майсторство . Ние вече сме му фенове , а вие ?!Instagram media by berkcankat

ВИЖТЕ ОЩЕ :

ФИНАЛА на "Кварталът на богатите"
Ендер умира в "Кварталът на богатите" - Разберете повече ТУК
Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите)

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

ЗА ОЩЕ потърсете ТУК :

Няма коментари:

Публикуване на коментар