сряда, 12 август 2015 г.

Сестрата на Есмер Омерова в пъти по-красива от нея - ВИЖТЕ САМИ




Есмер Омерова и Благой Георгиев са се впуснали в трескава подготовка за сватбата си. Със сигурност Благой държи този ден да бъде най-прекрасният за неговата булка и пръска луди пари за сватбата , като всяко желание да бъдещата му съпруга се изпълнява на момента.
Обаче започваме да се питаме дали тази сватба ще се състои и ако се състои , то булката Есмер ли ще бъде. Тъй като се говори ,че шаферка ще бъде балдъзата на Благой.  Сестрата на Есмер Омерова по нищо не прилича на нея. Момичето наистина е доста красиво. Есмер е тотално засенчена по красота от сестра си. Тя се казва Маргарита и по всичко си личи , че красотата й е естествена. Есмер Омерова има доста операции по себе си , а сестра й нито една. Маргарита има стройна фигура , плътни чувствени устни и прекрасна усмивка.
Маргарита блести със своя естествен чар и засенчва сестра си , това могат да го потвърдят всички. Говори се ,че Маргарита обича да седи в страни от светлините на прожекторите. Тя може да се похвали й с повече последователи от сестра си в социалната мрежа Instagram. Те са почти 19 000 , а тези на Есмер - 13 000. По всичко личи ,че тя по-харесвана от сестра си.
Да си булка с такава шаферка е истинско предизвикателство. Говори се ,че Маргарита ще помогне за сватбената подготовка на сестра си.
Тъй като футболиста е известен със слабостта си към жените , се чудим дали няма да премине към балдъзата. Говори се ,че Маргарита е наследила от красотата си от майка си, която минава 40-те , но доста момичета на 20 годишна възраст не могат да й стъпят на малкият пръст.
Ако футболиста издържи на това изкушение наречено Маргарита , значи с годините и преживените любови е помъдрял и сериозно е решил да се задоми и да създаде семейство с Есмер.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Есмер Омерова показа годежния си пръстен + Още снимки от рождения й ден

Благой Георгиев предложи брак на Есмер Омерова по възможно най-романтичния начин

Бившата на Благой Георгиев засенчи Есмер Омерова

Благой Георгиев се жени за руската двойничка на Анджелина Джоли

Няма коментари:

Публикуване на коментар