понеделник, 24 август 2015 г.

Красиви жени : Биляна Йотовска


Instagram media by bilianayotovska_official - Photo by Josef Adlt for EastLabs.sk/ru
Instagram media by bilianayotovska_official

Този път в рубриката "Красиви жени" ще ви представим една дама от България. Биляна Йотовска е родена на 26-ти декември 1984г. Родом е от София. Завършила е Национална художествена гимназия и Национална художествена академия в София , което я прави дипломирана художничка.
Биляна е един от най-известните български модели. Работата и на модел не се ограничава само в пределите на България, напротив работила е в Италия,Турция,Германия и Гърция. Не веднъж в украсявала кориците на доста мъжки списания като Playboy, Maxim , Mr.Big и още много,много други. Снимала се е за доста женски развлекателни списания , както и  участвала в доста реклами като : "Бой за коси Арома" , Брускети Марети, "Водка Флирт" , "Бира Каменица" и още много други.
Със красотата и чара си , Биляна Йотовска печели и конкурса "Triumf"- "Miss Sloggi" , а през 2009 се класира за финала на  "FTV Pacha Model Awards", в Ибиса. 

Всичко това не задоволява красивата българка и тя започва да се занимава с танци ,
 Танцувала е на сцената на едни от най-известните DJ-и в света, като  Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris и много други.
За момента освен стотиците фото сесии които снима, рекламните клипове, балета й „The Secret garden”, както и детския клуб който направи неотдавна, Биляна е решила да помогне и на майките за това как да научат децата си да се хранят здравословно. Съвсем скоро на бял свят ще излезе първата й авторска книга „Детска готварска книга, която ще съдържа повече от 100 рецепти подходящи за най-малките и илюстрована с много снимки, /с помощта на нейн приятел фотограф - Илян Илянски/Има приказка ,че красивите ябълки прасетата ги ядът. Но в живота на Биляна , тя не важи. Мъжът до нея е Димитър Димитров - Европейски и Световен шампион по Културизъм. Двамата доста често са спрягани за една от най-красивите светски двойки у нас. От тяхната прекрасна любов се ражда и тяхната дъщеричка - Никол.


Вижте още :

Валери Божинов ще съди Нова Тв заради Big Brother

Сестрата на Есмер Омерова в пъти по-красива от нея - ВИЖТЕ САМИ

Красиви жени : Огла Ибрагимова

Нина Добрев засрами Ирина Шейк на грандиозно парти

Няма коментари:

Публикуване на коментар