събота, 29 август 2015 г.

Вижте домът на Чаатай Улусой




Чаатай Улусой стана известен у нас с ролята си на Яман в сериала "Кварталът на богатите" (Medcezir) и ролята си на богатия Емир Сарафоулу в сериала "Огледален свят".  Красавецът успя да спечели вниманието на доста български жени , като за доста кратко време ги превърна в свои фенки. Чаатай Улусой e роден на 23 септември 1990г. , като за крехката си 25 годишна възраст е постигнал много в професионален план. Освен в киното , красавецът от съседна Турция се занимава и с моделство. Печелил е титлата - 
"Модел на годината" .  
В момента сърцето на Чаатай е спечелено от неговата колежка Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите") , по която красавецът хлътна по време на снимките на сериала.
Чаатай Улусой отвори домът си за всички негови почитатели , като покани телевизионен екип да заснеме домът му . А
ктьорът позволи на цял свят да види какъв е стандартът му на живот.
Домът му е с изглед към Босфора , като в реалният си живот актьорът може да се похвали ,че наистина живее с "Кварталът на богатит".  На входната му врата има табелка на която пише само "Чаатай" . Телевизионният екип обаче не беше посрещнат от Чаатай , а от неговата икономка , която ги разведе и им показа домът му. Екипът успя да заснеме всяко кътче , като не пропусна нищо. Като почитателките могат да надникнат в най-интимните кътчета - спалнята и банята на Чаатай. В спалнята му заснеха снимка , на която се вижда как Чаатай и Серенай се целуват.
Без никакво колебание можем да кажем , че Чаатай Улусой има безупречен вкус. Домът му е обзаведен в последният писък на модата.

Домът на Чаатай Улусой можете да видите в това видео :  ТУК


Още по темата :

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите)


Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар