вторник, 1 септември 2015 г.

Енрике Иглесиас отново в България




Невероятен , красив , секси
-  са малко от думите, с които бихме описали Енрике Иглесиас. Певецът ще дойде за втори път на българска земя.
На 14 декември в зала "Арена Армеец"  феновете му ще могат отново да се докоснат до него и да го гледат на живо. Събитието е част от световното му турне "SEX and LOVE".
Продажбата на билетите започва от 2 септември , като цените ще варират между 69 и 129лв. Част от първите закупили билети за концерта ще получат и намаление от 10лв. За най-големите почитатели на изпълнителя ще има и ВИП места , които ще са разположени непосредствено до сцената. Билетите за ВИП местата ще са около 160лв. Обръщаме внимание на това , че в продажба ще влязат само 10 527 места.
Цели 69 пъти негови хитове са номер 1 в класациите на Billboard. А фактът, че в момента името му е във всички топ чартове, при това с няколко заглавия, подсказва за мащабите на шоуто, което ни очаква в София. Енрике Иглесиас със сигурност няма лоша песен. Едни от най-слушаните са  „Bailando“, „Noche Y De Dia“, „Turn the night up“, „Tonight“, „I like it“, „Do you know“, „Not in love“, „Bailamos“, „Ring my bells“, „Hero“ .Енрике Иглесиас идва в България за втори път. Първият концерт , който направи у нас беше през 2012г. По време на концерта , изпълнителят извика на сцената едно момиче от публиката , което беше случайно избрано.Тя получи целувка от него през очите на всички присъстващи. Мислим , че ВИП билетите си заслужават , ако певецът мисли да подходи отново по същият начин.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Сръбска красавица с пищни форми сваля Валери Божинов


Пол Уесли (Стефан) от "Дневниците на вампира" пристигна в България

Красиви жени : Биляна Йотовска

Валери Божинов ще съди Нова Тв заради Big Brother


Няма коментари:

Публикуване на коментар