неделя, 15 февруари 2015 г.

Как да печелим пари от интернет ?!

Как да печелим пари от интернет ?! Парите никога не стигат.  Ако имате свободно време след/преди работа или просто нямате работа в момента , това е един интересен начин да увеличите месечните си доходи. Е, не очаквайте да станете милионери , но пак е нещо. На главата ви не висят досадни шефове и сами определяте работното си време. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет .

Google Adsense e рекламна програма на Google , която позволява на собствениците на сайтове или блогове да печелят пари чрез тях. 

Ако не разполагате със собствен сайт или блог , лесно можете да си направите. Blogger e още едно произведение от Google. Той е много популярен и за ваша радост - напълно безплатен. Blogger е изключително лесен за употреба и настройване. След като вече имате блог , второто нещо , което трябва да направите е да осигурите изключително съдържание. Може да пишете по всякакви теми. Ако обаче решите , че нямате време да се занимавате с писане и започнете да копирате статии от други сайтове , Google ще ви "надуши" и ще блокира профила ви . Изключително важно е да притежавате авторско право за статиите , които публикувате. След това на Google Adsense  , може да кандидатствате . След което Google ще обходи съдържанието на сайта ви и ще ви извести дали сте одобрени. Ако ви одобрят във вашият блог/сайт ще се показват реклами , които ще ви носят пари. Всеки посетил страницата ви и е кликнал на рекламата е допринесъл за вашата печалба. Забранено е сами да натискате върху тях , или да насърчавате други хора да го правят. В противен случай , ще блокират профила ви. След като натрупате определен брой пари , Google ви ги изпраща .  сподели бутон

Няма коментари:

Публикуване на коментар