петък, 20 февруари 2015 г.

Не се предавай ! - МОТИВАЦИЯ

Мотивация

Нека ти кажа нещо , което вече знаеш . Светът не е само слънце и дъги. Той е много гадно и грозно място и няма значение колко си корав.Ще те повали и държи на земята , ако му позволиш . Никой не удря по силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят.Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред ?! Така се побеждава ! Болката е временна . Може да продължи минути , час или година , но накрая отминава и нещо друго заема мястото й . Но ако се откажеш - тя ще продължи вечно. Имаш ли мечта - трябва да я пазиш .
Когато хората не могат да направят нещо сами , ще ти казват , че и ти не можеш. Ако искаш нещо , върви и го вземи.Не се страхувай от провала.Не можеш винаги да побеждаваш , но не се страхувай да взимаш решения.Трябва да вярваш , че може да се случи нещо различно.Този , който казва , че може и този , който казва , че не може , обикновено и двамата са прави, Повечето от вас казват , че искат да преуспеят , но не го искате достатъчно силно силно. Искате го просто така . Не го искате толкова , колкото искате да купонясвате . Нито толкова , колкото искате да бъдете готини.Най-големият ни страх , не е , че сме неспособни.Най-големият ни страх е , че сме неизмеримо силни.  Изправи се и продължи напред. Изправи се и никога не се предавай.
Истината е , че таланта е даденост . Умението се развива с безброй часове тренировки. Страхливците се отказват , още преди да са опитали. На този свят няма човек , който да е повече от теб , нито ти си повече от някого. Просто е важно да успееш в живота , за да бъдеш специален. Ако имаш достатъчно желание , ще направиш всичко необходимо да сбъднеш мечтите си.    


сподели бутон ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар