понеделник, 9 февруари 2015 г.

Българките са най-красиви

Българките са най-красиви Освен с красива  природа , прекрасно черноморие , България може да се похвали и с красиви жени . Българките несъмнено са най-красивите жени на  Балканите , и несъмнено едни от най-красивите в света. Водещи в класацията за най-красиви жени са рускините . Миналата година американското издание "Лейтин Таймс" , постави българките на 10-то място по красота и сексапил. Разбира се за нас , нашето е най-красиво. 

Ето няколко български жени , които са представителки на българската красота : 
                                                                                                                           Няма как да не знаете Нина Добрев. Стана известна с ролята си в "Дневниците на вампира" .Когато е на две годинки емигрира с семейството си в Торонто , Онтарио , Канада. Говори свободно английски и български. Тази година беше призната за най-красивата жена в света , като зад себе си остави жени като Джоли , Алба , Олга Кириленко и други . 
Диляна Попова е български фотомодел и актриса.От време на време работи и като стилист. Тя има страхотни очи , прекрасно излъчване и чаровна усмивка. Участва и в реалити формата "Африка-звездите сигурно са полудели".
Никол Станкулова е български модел и ТВ водеща.
Тя е красива , чаровна , секси и привлекателна. През 2012 година участва с реалити формата " VIP Brother" , където стигна до финала и излезна 4-та от общо 5-те финалиста. 

Галена е българска поп фолк певица. Стартира кариерата си през 2014  а до днес може да се похвали с доста престижни награди. Две поредни година грабва приза " Певица на годината" . Галена е една от най-канените български изпълнители да пее зад граница. 

                        

сподели бутон

Няма коментари:

Публикуване на коментар