понеделник, 16 февруари 2015 г.

Пет романтични филма , които задължително трябва да гледате

5 романтични филма , които всяка жена трябва да гледа
Ние жените си падаме по романтиката. Харесваме да  гледаме романтични филми ,способни сме да изхабим цял стек с носни кърпички , докато ги гледаме. Ето няколко предложение за романтични филми , които задължително  трябва да гледате. 

"Три метра на небето" / Tres metros sobre el cielo / - Това е историята на едно момиче и едно момче, които принадлежат към различни светове. Баби е добро и невинно момиче от заможно семейство.Аче е буйно и импулсивно момче със склонност към риска и опасностите , свързани с сбивания и състезания с мотори .

The last song
"Последната песен " / Тhe Last song / -  Родителите на седемнадесет годишната Вероника се развеждат , като бащата Стив се мести да живее далече от тях - в Джорджия . Всичко това не се отразява добре на тинейджърката и дори три години по късно тя продължава да се сърди на родителите си , особено на баща си. Майката решава ,че ще бъде най-добре , ако Вероника посети баща си през лятото. Тази почивка ще преобърне живота си . Там тя среща първата любов и намира начин да се сближи с баща си , но съдбата знае кога да се намеси .. 
     

The Notebook "Тетрадката "  / The Notebook/ - Възрастен мъж всеки ден чете на възрастна жена в старчески дом по страничка от старателно подвързана тетрадка. Топлият му глас задържа вниманието й, но думите не стигат до нейното съзнание. Жената е болна от Алцхаймер. Страничка след страничка, тетрадката разлиства история за една непозволена любов. Али е дете на богаташи, летуващо в семейното провинциално имение. Ноа е беден работник в местната дъскорезница. Като тийнейджъри между Али и Ноа започва вихрено ухажване, което скоро преминава в нежна интимност. Младата двойка бързо е разделена от богатите родители на Али, които настояват, че Ноа не е подходящ за нея.
a walk te remember
 "Незабравимата" / A walk to remember  / - В малкото пристанищно градче Бюфорт, Северна Каролина, Ландън Картър си спомня последната година в местната гимназия и Джейми Съливан, момичето, което промени живота му.Сериозна и консервативна, Джейми (Мур) е много далеч от разбиранията на околните за готин тийнейджър, но това въобще не я интересува. Ландън (Уест) живее безсмисления си живот на звезда в гимназията, без планове за бъдещето и без вяра в себе си. Когато една на пръв поглед безобидна шега има ужасни последици и едно момче попада в болница, Ландън е наказан да преподава на изостанали ученици през уикендите и да участва в театралната постановка в училище.      
"Титаник" / Titanic/ - 15 април 1912 година. Трагичната гибел на най-големия и луксозен за времето си кораб с 2 223 пътника на борда си обикаля света и хвърля в покруса милиони хора. За по-малко от три часа хиляди пасажери са погълнати от ледените води на океана. Фаталният слъсък на презокеанския лайнер \"Титаник\" с гигантски айсберг е една от най-трагичните катастрофи в историята на мореплаването, но ведно с това и символ на човешкото страдание. Филмът показва не само картината на трагичния сблъсък, но проследява и една вълнуваща любовна история. На кораба пътува Роуз, дъщеря на заможно американско семейство, и Джак - младеж от социалните низини, тръгнал към Америка да търси щастието си. Случайната среща между двамата поражда чувства, които прерастват в страстна любов, обречена от социалните предразсъдъци, консерватизма на нравите и злощастната случайност.  сподели бутон ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар