петък, 6 февруари 2015 г.

Остават броени дни до филмовата премиера на феномена - "ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО"

Остават броени дни до филмовата премиера на "ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО"

Остават броени дни до премиерата на дългоочаквания филми "ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО". Премиерата на филма е на празника на влюбените . Филма се превърна в тотален хит още преди да е излязъл. 

Остават броени дни до премиерата на дългоочаквания филми "ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО". Премиерата на филма е на празника на влюбените . Филма се превърна в тотален хит още преди да е излязъл.

Предварителните продажби на билетите започнаха в средата на януари , в близо над 40 територии по цял свят. В момента продажбите на билетите са над 3 милиона .
В България , филма постави рекорд на продадените билети , още преди предстоящото киносъбитие. . В момента предадените билети в България са над 25 000 в 26 града . Огромният интерес от страна на феновете принуждава кината да осигурят допълнителни прожекции. Подобен интерес към някой филм не е имало до сега. Филма ще бъде забранен за лица под 16 годишна възраст.  В САЩ филма е забранен за лица под 18 години. Феновете с нетърпение очакват да видят на големия екран еротичните приключения на богатия бизнесмен Крисчън Грей и младата студентка Анастейжа Стийл.
Според официална информация лентата на филма ще бъде дълга около 100 минути , от които 20 мин. ще бъдат запълнени с еротичните приключения на главните герои . Според продъцентите , зрителите ще останат във възторг. Предварителната продажба на билетите надминава дори предварително продадените билети за "Аватар" .
Книгата по която е направен филма е преведена на 50 езика , като от нея са продадени над 70 милиона броя по света.
Главната актриса споделя , че се гордее с своята роля в филма , но въпреки това не иска семейството й да го гледат , заради еротичните сцени , в които е участвала.
Междувременно стана ясно , че в Малайзия са забранили филма , точно преди премиерата. Според тях : 
"Съдържанието е по-скоро садистично с оглед на сцените с жена, завързана на легло и бита с камшик", обясниха от журито, цензурирало лентата."
Премиерата на филма е на 13 срещу 14 февруари.
сподели бутон

Няма коментари:

Публикуване на коментар