понеделник, 9 февруари 2015 г.

Добре дошли в дома на Крисчън Грей

Посетете апартамента на Крисчън Грей Жените по цял свят са луднали по персонажа на Крисчън Грей. Той е мил , той е строг , той е привлекателен и секси. Още с четенето на книгата си казваш "какъв мъж само" . Всяка жена има нужда да се почуства жена , като има до себе си властен мъж. Крисчън Грей е точно такъв. За всички дами той е един идеал за мъж. 

Сигурно не знаете , но можете да посетите апартамента му . След заснемането на филма , създадоха и сайт , който ви позволява виртуално да му отидете на гости . Да , точно така . Вече можете да отидете на гости на Крисчън Грей .
http://www.christiangreysapartment.com/  - Това е сайта . Всичко е направено много интересно . Апартамента е наистина красив и изискан. Само с един клик можете да накарате г-н Грей да ви изсвири песен , или да отидете в спалнята му. Имате възможност да видите сцени от филма.
Според проучване в реалния живот можете да наемете този апартамент за 260 долара на вечер.. Апартамента се намери в Сиатъл . Разбира  се в него липсва "червената стая" , която е художествена измислица. сподели бутон ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар