сряда, 18 февруари 2015 г.

Отслабни със спорт - не с диети !

Отслабни със спорт - не с диети ! На пазара се предлагат всякакви продукти за отслабване - чай,хапчета,сиропи,зелено кафе и още много,много други. Много хора се подлагат на всякакви вредни диети , с които увреждат организмите си. В доста случаи хората , които са спазвали такива диети се озовават в болница , или напълняват двойно след приключването им.  


Човешкият организъм има нужда от всичко. Не трябва да го лишавате от важните витамини , които се набавят , чрез храната. По този начин вие вредите сами на себе си. Сигурни сме , че познавате хора , които са спазвали диета за отслабване и дори да са свали 2 килограма , след като я приключат те напълняват отново , в повечето случаи , повече отколкото са били пълни преди. След като приключат дадена диета , те се хвърлят като не виждали на храна , от която са се лишавали толкова време. Ето от там идва и напълняването след това. Нужно ли е да полагате толкова усилия и мъки , а накрая резултата да е минимален или напълно да липсва.
Когато спазвате диети , чрез които лишавате организма си от нужните витамини , вие отслабване , но в следствие на тези диети , вие може да получите анемия. Да отслабнете драстично , след това да не можете да хапнете нищо и да ви се гади постоянно. Да , това са реалните последици от диетите за отслабване.Затова се замислите много добре преди да започнете да пазите такава диета. Помислите за друг вариант , чрез който ще може да поддържате фигурата си . Например чрез спорт.  Така ще можете да хапвате всичко , което харесвате . Няма да лишавате нито вас , нито организма ви. Това не значи , че трябва да се натъпквате с дюнери  , просто си изгответе режим на хранене. Наблегнете на салатите и здравословното хранене. Намирайте време да спортувате , то ако не всеки ден , поне през ден. Започнете да ходите на фитнес , или да тичате. Интернет пространството е пълно с клипчета , с упражнения . Ако имате достатъчно място в къщи , може да използвате тях. И не казвайте , че нямате време , не си намирайте оправдания . Ако не желаете да спортувате , тогава ходете дебели и отпуснати . Всичко зависи от вашето желание. Все пак когато има желание , има и начин.  И разберете , че за всичко трябва време и постоянство . Не се отчайвайте когато не забележите резултат още на втория ден , ако сте постоянни и имате желание , тогава със сигурност резултат ще има. Сорта е здраве .
сподели бутон ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар